Új jelszó kérése
Új jelszó kérése

Termék részletek


LED fénycső T8 120 cm 18W FOOD pékáruhoz, üveg

LED fénycső T8 120 cm 18W FOOD pékáruhoz, üveg

FOOD LED fénycső pékáruhoz 18W 120 cm üveg

Sárgás fényű

V-TAC 6322

 

 • A FOOD LED fénycső család kimondottan az élelmiszeripar termékeinek boltokban történő színhelyes kiemelő világításához készült. A helyesen megválaszott élelmiszer megvilágítása visszaadja a termék természetes színét.

  Az új típusú T8 LED fénycső család eltérően a korábbi LED fénycsövektől üvegcső burkolatot kapott, ezáltal jobban hasonlít a hagyományos fénycsövekhez. Sugárzási szöge 160°-os, így remekül illeszkedik bármely armatúrába, aminek a foglalata (vagy a fénycső foglalatba helyezésének iránya) párhuzamos a fénykibocsátás irányával.

  A hagyományos fénycsövek 360°-ban (teljes körben) bocsátanak ki fényt, így a rögzítésüktől és ebből adódóan elektromos érintkezésüktől eltekintve nem okoz problémát milyen szögben állnak. A LED fénycsövek kialakításukból adódóan nem képesek teljes 360°-ban sugározni, így ügyelni kell arra, hogy milyen foglalatú armatúrába kerülnek. A fénykibocsátás iránya az érintkező tüskék vonalára merőleges, így a LED fénycső behelyezésénél a rögzítést (90°-os elfordítást) követően előfordulhat, hogy nem megfelelő irányba világít.

  Ezt a 18W-os LED fénycsövet a hagyományos 36W-os fénycső helyett ajánljuk.

  A LED fénycső egyenletes, vibrálásmentes sárgás fénye miatt remek energiatakarékos fényforrása lehet a pékáruk, sütemények megvilágításának.

  Ellentétben a hagyományos fénycsövekkel (vagy kompakt fénycsövekkel) a LED fénycső nem érzékeny a felkapcsolásokra, valamint azonnal teljes fényerőt biztosít, nincs bemelegedési idő, villogás, illetve vibrálás!

   

  Főbb jellemzők:

   

  • Energiatakarékosság: az SMD LED fénycsövek 50%-al kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos fénycsövek.
  • Hosszú élettartam: a LED fénycsövek élettartama akár tízszerese is lehet a hagyományos fénycsőnek és kompakt fénycsöveknek.
  • Diszkrét megjelenés: a fehér üvegburás LED fénycsövek formája többnyire megegyezik a hagyományos fénycsövekével, így hasonló látványt és hangulatot nyújtják, mint elődeik.
  • Nincs ultraibolya (UV) és infravörös (IR) közeli fénykibocsátás
  • Azonnali működés: ellentétben a hagyományos energiatakarékos fényforrásokkal, a felkapcsolást követően azonnal 100% fényerőt biztosítanak, nincs bemelegedési idő és villogás.
  • Alacsony üzemelési hőmérséklet: az SMD LED fénycsövek használat közben nem forrósodnak fel, így működés közbeni véletlen érintésük nem okoz égési sérülést.
  • Egyszerű felhasználás: nem igényel semmilyen tápegységet, elektronikus előtétet használatuk; egy az egyben cserélhetőek a hagyományos fénycsövekkel*.

  * Amennyiben vasmagos/gyújtós előtéttel rendelkező lámpatestbe kerül beszerelésre, ki kell venni a régi fénycsőgyújtót, és a LED fénycsőhöz mellékelt "LED gyújtóra" kell cserélni azt.

  Ha elektronikus előtéttel rendelkező lámpatestbe kerül beépítésre, az előtétet ki kell kötni és a LED fénycsövet a mellékelt útmutató alapján kell bekötni.

  Figyelem! Ezt a műveletet csak megfelelő képesítéssel rendelkező szakember végezheti el!

  Felhasználási területek:

  • Pékségek
  • Pékáru pultok
 •  Foglalat:

   G13

   Forgatható:

   nem

   LED típusa:

   SMD

   Kibocsátott fény:

   sárga

   Teljesítmény:

   18W (hagyományos 36W-nak megfelelő)

   Fényáram:

   ~990 lm

   Sugárzási szög:

   160°

   Bura anyaga:

   áttetsző üveg

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Energia besorolás:

   A

   Színvisszaadási index:

   >95

   Tápfeszültség:

   180~240V (AC)

   Betáplálás:

   egy végén táplált

   Védelem:

   IP20 nem vízálló (beltéri)

   Élettartam:

   ~20 000 óra

   Üzemi hőmérséklet:

   −20 ~ 50°C

   Méretek:

   Bura átmérő: 28 mm üveg (T8)

   Hossz: 1200 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanusítványok:

   CE, EMC, LVD, RoHS

   

Webáruház készítés