Új jelszó kérése
Termék részletek


LED fényforrás E27 A60 körte SMD 9W melegfehér, fényérzékelő

LED fényforrás E27 A60 körte SMD 9W melegfehér, fényérzékelő
1 473 Ft

LED körte (A60) alakú fényforrás fényérzékelővel

Melegfehér fényű (2700°K)

V-TAC 4459

 

 Foglalat:

 E27

 LED típusa:

 SMD

 Kibocsátott fény:

 melegfehér 2700°K

 Teljesítmény:

 9W (hagyományos 60W-nak megfelelő)

 Fényáram:

 ~806 lm

 Sugárzási szög:

 200°

 Bura anyaga:

 áttetsző fehér műanyag

 Fényerőszabályzás:

 nem

 Energia besorolás:

 A+

 Színvisszaadási index:

 >80

 Tápfeszültség:

 220~240V (AC)

 Védelem:

 nem vízálló (beltéri)

 Élettartam:

 ~20 000 óra

 Üzemi hőmérséklet:

 -25 ~ 50°C

 Méretek:

 Bura átmérő: 60 mm (A60)

 Hossz: 112 mm

 Garancia:

 2 év

 Tanusítványok:

 CE, EMC, RoHS

 

 • Ez a LED fényforrás beépített fényérzékelővel rendelkezik, mely lehetővé teszi a csökkenő környezeti fény (pl. szürkület) esetén történő automatikus felkapcsolást. Ez a tulajdonság hasznos lehet azokon a megvilágítandó területeken ahol folyamatos fényre van szükség, mivel sötétedéskor nem kell külön felkapcsolni a világítást.

  Ez az új típusú SMD LED fényforrás család a régebbi típusoktól eltérően - ahol jellemzően kicsi (~120°) volt a sugárzási szög-, már viszonylag nagy sugárzási szögben, 180-270°-ban bocsát ki fényt, így már megfelelően tudja kiváltani a hagyományos E27 foglalatú körteizzókat. A hagyományos villanykörte formának és a jó fénykibocsátásnak köszönhetően remekül alkalmazhatóak akár lakásokban, akár üzletekben.

  Ezt a 9W-os LED fényforrást a hagyományos 60W-os izzó helyett ajánljuk.

  Ellentétben a korábbi LED technológiát alkalmazó fényforrásokkal, melyek általában csak előre, a hagyományos fényforrásokhoz képest viszonylag kis sugárzási szögben bocsátottak ki fényt, az új burarendszernek, a modern SMD LED chipeknek és újragondolt elhelyzésüknek köszönhetően ezek sugárzási szöge majdnem megközelíti az izzószálas villanykörtékét, így szinte minden lámpában használható, melyben nem az oldalra kibocsátott fény az elsődleges szempont és előzőleg régi típusú de sajnos ma már nem kapható hagyományos izzó volt.

  Ellentétben más típusú energiatakarékos (pl. kompakt fénycsöves) fényforrásokkal a LED fényforrás nem érzékeny a felkapcsolásokra, valamint azonnal teljes fényerőt biztosít, nincs bemelegedési idő! Formája jobban illeszkedik a lámpatesthez (nem lóg ki belőle).

   

  Főbb jellemzők:

   

  • Energiatakarékosság: az SMD LED fényforrások akár 80%-al kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos volfrám izzószálas villanykörték.
  • Hosszú élettartam: a LED fényforrások élettartama akár a hússzorosa lehet a hagyományos volfrámizzókénak (1000 óra), továbbá akár tízszerese is a kompakt fénycsöveknek (600-12000 óra, minőségfüggő).
  • Diszkrét megjelenés: a fehér műanyagburás LED fényforrások formája többnyire megegyezik a hagyományos volfrámizzókéval, így hasonló látványt és hangulatot nyújtják, mint elődeik.
  • Nincs ultraibolya (UV) és infravörös (IR) közeli fénykibocsátás
  • Azonnali működés: ellentétben a hagyományos energiatakarékos fényforrásokkal, a felkapcsolást követően azonnal 100% fényerőt biztosítanak, nincs bemelegedési idő.
   Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Alacsony üzemelési hőmérséklet: az SMD LED fényforrások használat közben nem forrósodnak fel, így működés közbeni véletlen érintésük nem okoz égési sérülést.
  • Egyszerű felhasználás: nem igényel semmilyen tápegységet, elektronikus előtétet használatuk; egy az egyben cserélhetőek a hagyományos volfrámizzókkal.
  • Automatikus felkapcsolás sötétedéskor: a beépített fényérzékelőnek köszönhetően egy gyárilag beállított fényerő alatt a LED fényforrás automatikusan bekapcsol.

  Felhasználási területek:

  • Lakások, lakóépületek
  • Társasházi lépcsőházak
  • Szállodák, vendéglátóhelyek
  • Kiállítási területek
  • Kertvilágítások (megfelelő védelemmel rendelkező lámpatestekben!)

Webáruház készítés