Új jelszó kérése
Termék részletek


LED fényforrás R7s SMD 18W természetesfehér

LED fényforrás R7s SMD 18W természetesfehér
 • Méretek
3 670 Ft

LED R7s (ceruza) fényforrás

Természetesfehér fényű (4000°K)

V-TAC 2835

 

 • Ez a LED fényforrás a nagy fényereje miatt közkedvelt, de viszonylag nagy fogyasztású és hőtermelésű 118 mm-es ceruza halogén izzók kiváltására készült. Az SMD chipekkel szerelt fényforrás kis fogyasztása ellenére is megfelelő fényerőt biztosít, így remek eszköze lehet a mai energiatakarékossági szemléletnek. Lakásokba és egyéb belső terekbe ajánljuk, de nagy fényereje miatt ez már alkalmas lehet kültéri reflektorokban a ceruzahalogén izzók kiváltására is (megfelelő védelemmel ellátott kültéri lámpatestek használatával).

  A fényforráson belül a LED chipek 8x2 sorban körben helyezkednek el, így a fénykibocsátás majdnem teljes körben történik, remekül kihasználva a lámpatestekben lévő tükröző felület fényvisszaverő tulajdonságát.

  Ez a LED fényforrás nem érzékeny a kapcsolgatásra, mely tulajdonságnak és az azonnal 100%-ot biztosító fényerőnek köszönhetően remekül használható mozgásérzékelővel ellátott lámpatestekben is.

  Ezt a 18W-os LED fényforrást fényereje alapján a hagyományos 150W-os izzók helyett ajánljuk.

  Ellentétben más típusú energiatakarékos (pl. kompakt fénycsöves) fényforrásokkal a LED fényforrás nem érzékeny a felkapcsolásokra, valamint azonnal teljes fényerőt biztosít, nincs bemelegedési idő! Formája jól illeszkedik a lámpatesthez.

   

  Főbb jellemzők:

   

  • Energiatakarékosság: az SMD LED fényforrások akár 80%-al kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos volfrám izzószálas villanykörték.
  • Hosszú élettartam: a LED fényforrások élettartama akár a hússzorosa lehet a hagyományos volfrámizzókénak (1000 óra), továbbá akár tízszerese is a kompakt fénycsöveknek (600-12000 óra, minőségfüggő).
  • Nincs ultraibolya (UV) és infravörös (IR) közeli fénykibocsátás
  • Azonnali működés: ellentétben a hagyományos energiatakarékos fényforrásokkal, a felkapcsolást követően azonnal 100% fényerőt biztosítanak, nincs bemelegedési idő.
   Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Alacsony üzemelési hőmérséklet: az SMD LED fényforrások használat közben nem forrósodnak fel, így működés közbeni véletlen érintésük nem okoz égési sérülést.
  • Egyszerű felhasználás: nem igényel semmilyen tápegységet, elektronikus előtétet használatuk; egy az egyben cserélhetőek a hagyományos volfrámizzókkal.

  Felhasználási területek:

  • Lakások, lakóépületek
  • Társasházi lépcsőházak
  • Szállodák, vendéglátóhelyek
  • Kiállítási területek
  • Kültéri világítások (megfelelő védelemmel rendelkező lámpatestekben!)

 •  Foglalat:

   R7s

   LED típusa:

   SMD

   Kibocsátott fény:

   természetesfehér 4000°K

   Teljesítmény:

   18W (hagyományos 150W-nak megfelelő)

   Fényáram:

   ~2140 lm

   Fényhasznosítás:

   110 lm/W

   Sugárzási szög:

   270°

   Búra anyaga:

   áttetsző műanyag

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Energia besorolás:

   A+

   Színvisszaadási index:

   >80

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   nem vízálló (beltéri)

   Élettartam:

   ~20 000 óra

   Üzemi hőmérséklet:

   -25 ~ 50°C

   Méretek:

   Búra átmérő: 28 mm

   Hossz: 118 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanusítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés