Új jelszó kérése
Termék részletek


LED reflektor 10W SMD 4500°K PIR, fehér V-TAC

LED reflektor 10W SMD 4500°K PIR, fehér V-TAC
 • Méretek
4 064 Ft
Nincs raktáron

Mozgásérzékelős LED reflektor 10W

Természetesfehér fényű (4500°K)

V-TAC 5747

A LED reflektorok egyszerű és kompakt megoldást kínálnak kültéri és beltéri világítási igényeinknek egyaránt.

 •  

  A vékony, de tartós kialakításnak köszönhetően remekül illeszkedik a környezetébe, így megjelenése nem zavaró. Tartósságát a festett alumíniumöntvény háznak és edzett üvegnek köszönheti. Ehhez társul a már jól bevált SMD LED technológia.

  Ez a LED reflektor IR (infravörös) érzékelővel is fel van szerelve, melynek köszönhetően remekül alkalmazható olyan környezetben, ahol nincs lehetőség külön világításkapcsolásra, kényelmi vagy biztonsági szempontokat figyelembe véve a védeni kívánt területeken esetleges behatolás jelzésére.

  A lámpatestre szerelt infravörös érzékelő a reflektortól függetlenül vízszintes és függőleges irányban is állítható (forgatható). Három beállítható paramétere az észlelést követő bekapcsolás időtartama, az észlelés érzékenysége, valamint a környezeti háttérvilágítás aktiválási szintje. Ez utóbbi segítségével állíthatjuk be pl. alkonyat esetén azt a fényerőszintet, ami alatt a reflektor működésbe lép.

  Ez a 10W-os LED reflektor a hagyományos 50W-os fényforrásnak megfelelő fényerőt biztosít.

  A LED reflektorokkal kiválthatjuk a hagyományos reflektorokat, ezáltal akár 80% villamos energiát is megtakaríthatunk.

  A LED reflektorok mozgásérzékelővel kombinálva a sok fel-/lekapcsolás ellenére sem veszítenek élettartamukból, mivel a LED technológia érzéketlen a kapcsolások számára, valamint bekapcsolást követően azonnal egyenletes fényeloszlású, teljes fényerőt biztosítanak.

  Időjárásálló kialakításuknak köszönhetően remekül alkalmazhatóak kültéri világításra előkertek, autóbeállók, átjárók megvilágításához, vagy akár homlokzat- és tábla-megvilágításra is egyaránt.

  Az időjárásálló kialakítás ellenére - kompakt méretének köszönhetően - beltérben is remekül alkalmazható, folyosók, közlekedők, garázsok, nagyobb helységek, termek megvilágítására.

  Figyelem! A LED reflektor elhelyezésénél kerüljük a nagy intenzitású fény közvetlen szembe jutását, így lehetőség szerint törekedjünk arra, hogy a reflektor inkább lefelé világítson, sem mint oldalirányba, ami zavaró és egyben káros is lehet szemünkre!

  A LED reflektor a 230V-os elektromos bekötéséhez kb. 20 cm beépített kábellel rendelkezik. A csatlakoztatáshoz minden esetben kötődoboz használata javasolt, ez kültéri alkalmazás esetén megfelelő IP védelemmel kell, hogy rendelkezzen!

   

  FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk minősített szakemberre!

   

  A LED reflektorok főbb jellemzői:

   

  • Kiváló hatékonyság: a LED reflektorok a LED technológia alacsony fogyasztásának köszönhetően akár 80%-al kevesebb áramot fogyasztanak, mint a hagyományos fényforrások.
  • Kompakt méret: a LED reflektor vastagsága mindössze 3,6 cm (4,7 cm IR szenzorral). Ez lehetőséget ad olyan helyekre történő felszerelésre ahol a nagyobb lámpatestek megjelenése zavaró, vagy a kialakításból adódóan kevés hely maradt hagyományos reflektorok használatára.
  • Diszkrét megjelenés: a LED reflektorok kis méretüknek köszönhetően bárhova könnyen elhelyezhetőek anélkül, hogy zavaró látványt keltenének, akár falra, vagy oszlopra szereljük remekül beolvadnak a környezetükbe.
  • Takarékos üzemelés: a LED technológiának köszönhetően az üzemeltetési költségek hatékonyan csökkenthetők, összevetve a hagyományos világítási megoldásokkal, akár 80% energiamegtakarítás is elérhető. Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Komplett szett: a LED reflektorok beépített tápegységgel kerülnek forgalomba, így nem kell hozzájuk külön működtetőt beszerezni.
  • Egyszerű felszerelés: a LED reflektorok felszerelése igen egyszerű. A lámpaházhoz rögzített állítható keret segítségével kell a reflektort egy szilárd felületre felcsavarozni, majd az elektromos bekötést kötődobozon belül elvégezni. Felszerelésnél ügyeljünk a megfelelő elhelyezésre, beleértve a zavaró és káros esetleges szembevilágítás elkerülését.
   FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk szakemberre!
 •  

   Kialakítás:

   LED reflektor IR érzékelővel

   LED típusa:

   SMD

   Kibocsátott fény:

   természetesfehér 4500°K

   Teljesítmény:

   10W (hagyományos 50W-nak megfelelő)

   Fényáram:

   ~800 lm

   Sugárzási szög:

   100°

   Búra anyaga:

   edzett üveg

   Keret anyaga:

   alumínium

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Energia besorolás:

   A+

   Színvisszaadási index:

   >70

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   IP44

   Élettartam:  20 000 óra

   IR szenzor érzékelési szög:

   180°

   IR szenzor észlelési táv:

   max. 15 m (<24°C)

   Háttérvilágítás érzékenység:  3~2000 lux (állítható)
   Időzítés:  10 (±3) mp ~ 8 (±3) perc

   Üzemi hőmérséklet:

   -20 ~ 45°C

   Méretek:

   133 x 178 x 47 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanusítványok:  CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés