Új jelszó kérése
Új jelszó kérése

Termék részletek


Super Slim LED körpanel 18W melegfehér

Super Slim LED körpanel 18W melegfehér
 • Super Slim LED körpanel 18W melegfehér
 • Super Slim LED körpanel 18W melegfehér
 • Super Slim LED körpanel 18W melegfehér
 • Super Slim LED körpanel 18W melegfehér
5 461 Ft

Álmennyezetbe süllyeszthető kerek LED panel 18W

Melegfehér fényű (3000°K)

 

A Super Slim LED panelek alkalmazása napjaink egyik legkedveltebb és legmodernebb világítási megoldása.

Szolid megjelenésüknek köszönhetően szinte minden beltéri álmennyezettel rendelkező világítást igénylő helységben alkalmazhatóak. Kiváló megoldás lehet pl. irodaházak, intézmények irodáinak, folyosóinak, egyéb helységeinek megvilágítására, de része lehet akár egy modern lakásnak éppúgy, mint különböző üzleteknek és bevásárlóközpontoknak is.

 

A Super Slim LED panelek főbb jellemzői:

 

 • Kimagasló hatékonyság: a Super Slim LED panelekbe a legújabb fejlesztésű LED chipek kerültek beépítésre, melyeknek fénykibocsátása jelentősen felülmúlja a hagyományos LED chipek teljesítményét, emellett fogyasztásuk is sokkal kedvezőbb.
 • Kompakt méret: a Super Slim LED panelek mérete jelentősen csökkent a hagyományos panelekhez képest, vastagságuk mindössze 12 mm. Ez lehetőséget biztosít olyan álmennyezetekbe történő beépítésre is, ahol a kialakításból adódóan kevés hely maradt az álmennyezet és a valódi mennyezet között.
 • Diszkrét megjelenés: a Super Slim LED panelek álmennyezetbe süllyesztve szolidan meghúzódnak a mennyezet síkjában. A panel elegáns fehér kerete mindössze 2 mm-re „lóg” ki a mennyezet síkjából.
 • Takarékos üzemelés: a LED technológiának köszönhetően az üzemeltetési költségek hatékonyan csökkenthetők, összevetve a hagyományos világítási megoldásokkal. Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
 • Komplett szett: a Super Slim LED panelek a hozzájuk tartozó megfelelő teljesítményű tápegységgel kerülnek forgalomba, így nem kell hozzájuk külön működtetőt beszerezni. A panelek ára a komplett szettre (lámpatestet és tápegység) vonatkozik!
 • Egyszerű felszerelés: a Super Slim LED panelek felszerelése igen egyszerű. A kiválasztott panelnek megfelelő „kivágási méretű” lyukat kell a gipszkarton álmennyezetbe vágni, majd az elektromos bekötést követően a panel két oldalán lévő rugós füleket behajtva a helyére illeszteni. FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk szakemberre!
 • Méretek:

  Külső átmérő: 225 mm

  Mélység: 12 mm

  Kivágási méret: 205 mm

  Lámpatest színe:

  fehér

  Kibocsátott fény:

  melegfehér 3000°K

  Teljesítmény:

  18 W

  Tápfeszültség:

  86~265V (AC)

  Sugárzási szög:

  160°

  Fényáram:

  ~1440 lm

  Védelem:

  nem vízálló (beltéri)

  Élettartam:

  ~50 000 óra*

  Rögzítés:

  2 db rugós fül

   

  *a LED panel élettartamát nagymértékben befolyásolja a megfelelő elhelyezés (megfelelő szellőzés)!

   

Webáruház készítés