Új jelszó kérése
Termék részletek


LED fényforrás E27 R63 reflektor SMD 8W melegfehér

LED fényforrás E27 R63 reflektor SMD 8W melegfehér
991 Ft

LED reflektor (R63) fényforrás

Melegfehér fényű (2700°K)

V-TAC 4221

 

 Foglalat:

 E27

 LED típusa:

 SMD LED

 Kibocsátott fény:

 melegfehér 2700°K

 Teljesítmény:

 8W (hagyományos 60W-nak megfelelő)

 Fényáram:

 ~500 lm

 Sugárzási szög:

 120°

 Bura anyaga:

 áttetsző fehér műanyag

 Fényerőszabályzás:

 nem

 Energia besorolás:

 A+

 Színvisszaadási index:

 >80

 Tápfeszültség:

 220~240V (AC)

 Védelem:

 nem vízálló (beltéri)

 Élettartam:

 ~20 000 óra

 Üzemi hőmérséklet:

 -25 ~ 50°C

 Méretek:

 Bura átmérő: 63 mm (R63)

 Hossz: 100 mm

 Garancia:

 2 év

 Tanusítványok:

 CE, EMC, RoHS

 

 • Az új típusú SMD LED fényforrás család tagjai a régebbi típusoktól eltérően jobb fényhasznosítással rendelkeznek, ehhez kapcsolódik az új típusú burakialakítás is, melynek következtében a reflektorizzóktól elvárt, jól irányított egyenletes megvilágítást biztosítanak.

  Amíg a hagyományos izzóknál az izzószál megfelelő elhelyezése, valamint a foncsorozott reflektorfelület határozta meg a sugárzási szöget, ennél a típusnál ezt a kialakított bura teszi lehetővé, figyelembe véve az alkalmazott SMD LED chipek fénykibocsátási adottságait.

  Fentiek következtében jobb, egyenletesebb megvilágítási eredményt érhetünk el mint a hagyományos E27 foglalatú reflektorizzókkal.

  Ezt a 8W-os LED fényforrást a hagyományos 60W-os izzó helyett ajánljuk.

  Ellentétben más típusú energiatakarékos (pl. kompakt fénycsöves) fényforrásokkal a LED fényforrás nem érzékeny a felkapcsolásokra, valamint azonnal teljes fényerőt biztosít, nincs bemelegedési idő! Formája jobban illeszkedik a lámpatesthez (nem lóg ki belőle).

   

  Főbb jellemzők:

   

  • Energiatakarékosság: az SMD LED fényforrások akár 80%-al kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos volfrám izzószálas villanykörték.
  • Hosszú élettartam: a filament LED fényforrások élettartama akár a hússzorosa lehet a hagyományos volfrámizzókénak (1000 óra), továbbá akár tízszerese is a kompakt fénycsöveknek (600-12000 óra, minőségfüggő).
  • Diszkrét megjelenés: az SMD LED fényforrások formája nagyon hasonlít a hagyományos reflektorizzókhoz, így ugyanazt a látványt és hangulatot nyújtják, mint elődeik.
  • Nincs ultraibolya (UV) és infravörös (IR) közeli fénykibocsátás
  • Azonnali működés: ellentétben a hagyományos energiatakarékos fényforrásokkal, a felkapcsolást követően azonnal 100% fényerőt biztosítanak, nincs bemelegedési idő.
   Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Alacsony üzemelési hőmérséklet: az SMD LED fényforrások használat közben nem forrósodnak fel, így működés közbeni véletlen érintésük nem okoz égési sérülést.
  • Egyszerű felhasználás: nem igényel semmilyen tápegységet, elektronikus előtétet használatuk; egy az egyben cserélhetőek a hagyományos volfrámizzókkal.

  Felhasználási területek:

  • Lakások, lakóépületek
  • Társasházi lépcsőházak
  • Szállodák, vendéglátóhelyek
  • Kiállítási területek

Webáruház készítés