Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Termék részletek


LED fényforrás E27 (ST64) 4W extra melegfehér amber

LED fényforrás E27 (ST64) 4W extra melegfehér amber
1 245 Ft

LED "izzószálas" patinás (ST64) fényforrás

Extra melegfehér fényű (2200°K)

V-TAC 4361

 

 Foglalat:

 E27

 LED típusa:

 Filament COG

 Kibocsátott fény:

 extra melegfehér 2200°K

 Teljesítmény:

 4W (hagyományos 40W-nak megfelelő)

 Fényáram:

 ~350 lm

 Sugárzási szög:

 300°

 Bura anyaga:

 átlátszó borostyánszínű üveg

 Fényerőszabályzás:

 nem

 Energia besorolás:

 A+

 Színvisszaadási index:

 >80

 Tápfeszültség:

 220~240V (AC)

 Védelem:

 nem vízálló (beltéri)

 Élettartam:

 ~20 000 óra

 Üzemi hőmérséklet:

 -25 ~ 50°C

 Méretek:

 Bura átmérő: 64 mm üveg (ST64

 Hossz: 139 mm

 Garancia:

 2 év

 Tanusítványok:

 CE, EMC, RoHS

 

 • Ez a patinás borostyánszínű üvegburával készült fényforrás ötvözi a régi idők hangulatát a mai modern technológiával.

  Annak ellenére, hogy ebben a fényforrásban LED technológiát alkalmaznak, nagyon hasonlít a manapság oly divatos, főleg hangulatvilágításoknál alkalmazott kis fényerejű, parázsló izzószálas lámpákban használt volfrámizzókhoz.. Ebből adódik az "izzószálas" megnevezés is, mivel a LED-ek úgy kerültek kialakításra az üvegburán belül, mintha azok ténylegesen izzószálak lennének.

  Ezt a 4W-os LED fényforrást a hagyományos 40W-os izzó helyett ajánljuk.

  Az energiatakarékos fényforrások új tagja az úgynevezett Chip on Glass (COG) LED technológiával rendelkezik. Ez a típusú fényforrás remekül ötvözi a hagyományos izzószálas villanykörték hangulatát a modern kor energiatakarékos elvárásainak megfelelő LED technológiával. A régi stílusú formának köszönhetően igazi energiatakarékos megfelelője a régi idők volfrám izzószálas villanykörtéinek.

  Ellentétben a korábbi LED technológiát alkalmazó fényforrásokkal, melyek általában csak előre, a hagyományos fényforrásokhoz képest viszonylag kis sugárzási szögben bocsátottak ki fényt, ezek sugárzási szöge majdnem azonos az izzószálas villanykörtékkel, így szinte minden lámpában használható, melyben előzőleg régi típusú és sajnos ma már nem kapható hagyományos izzó volt.

  Ellentétben más típusú energiatakarékos (pl. kompakt fénycsöves) fényforrásokkal a LED fényforrás nem érzékeny a felkapcsolásokra, valamint azonnal teljes fényerőt biztosít, nincs bemelegedési idő! Formája jobban illeszkedik a lámpatesthez (nem lóg ki belőle).

   

  Főbb jellemzők:

   

  • Energiatakarékosság: a COG LED izzószálas (filament) fényforrások akár 80%-al kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos volfrám izzószálas villanykörték.
  • Hosszú élettartam: a filament LED fényforrások élettartama akár a hússzorosa lehet a hagyományos volfrámizzókénak (1000 óra), továbbá akár tízszerese is a kompakt fénycsöveknek (600-12000 óra, minőségfüggő).
  • Diszkrét megjelenés: az üvegburás filament LED fényforrások kinézete szinte teljes mértékben azonos a hagyományos volfrámizzókéval, így ugyanazt a látványt és hangulatot nyújtják, mint elődeik.
  • Nincs ultraibolya (UV) és infravörös (IR) közeli fénykibocsátás
  • Azonnali működés: ellentétben a hagyományos energiatakarékos fényforrásokkal, a felkapcsolást követően azonnal 100% fényerőt biztosítanak, nincs bemelegedési idő.
   Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Alacsony üzemelési hőmérséklet: a LED izzószálas fényforrások használat közben nem forrósodnak fel, így működés közbeni véletlen érintésük nem okoz égési sérülést.
  • Egyszerű felhasználás: nem igényel semmilyen tápegységet, elektronikus előtétet használatuk; egy az egyben cserélhetőek a hagyományos volfrámizzókkal.

  Felhasználási területek:

  • Lakások, lakóépületek
  • Hangulatvilágítások
  • Szállodák, vendéglátóhelyek
  • Kiállítási területek

Webáruház készítés