Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Termék részletek


LED fényforrás R7s 10W melegfehér

LED fényforrás R7s 10W melegfehér

LED R7s (ceruza) fényforrás

Melegfehér fényű (3000°K)

V-TAC 4369

 

 Foglalat:

 R7s

 LED típusa:

 SMD

 Kibocsátott fény:

 melegfehér 3000°K

 Teljesítmény:

 10W (hagyományos 60W-nak megfelelő)

 Fényáram:

 ~1000 lm

 Sugárzási szög:

 360°

 Bura anyaga:

 áttetsző fehér műanyag

 Fényerőszabályzás:

 nem

 Energia besorolás:

 A+

 Színvisszaadási index:

 >80

 Tápfeszültség:

 220~240V (AC)

 Védelem:

 nem vízálló (beltéri)

 Élettartam:

 ~20 000 óra

 Üzemi hőmérséklet:

 -25 ~ 50°C

 Méretek:

 Bura átmérő: 25 mm

 Hossz: 118 mm

 Garancia:

 2 év

 Tanusítványok:

 CE, EMC, RoHS

 

 • Ez a LED fényforrás a nagy fényereje miatt közkedvelt, de viszonylag nagy fogyasztású és hőtermelésű 118 mm-es ceruza halogén izzók kiváltására készült. Az SMD chipekkel szerelt fényforrás kis fogyasztása ellenére is megfelelő fényerőt biztosít, így remek eszköze lehet a mai energiatakarékossági szemléletnek. Elsősorban lakásokba és egyéb belső terekbe ajánljuk, ahol elegendő az általa kibocsátott 1000 lumen fényáram. Természetesen ez nem zárja ki az esetleges kültéri használatot sem - megfelelő védelemmel ellátott kültéri lámpatestek használatával-  olyan helyeken, ahol nem feltétlenül a nagy fényerő az elsődleges szempont.

  A fényforráson belül a LED chipek 6 sorban körben helyezkednek el, így a fénykibocsátás teljes 360°-ban történik, remekül kihasználva a lámpatestekben lévő tükröző felület fényvisszaverő tulajdonságát.

  Ez a LED fényforrás nem érzékeny a kapcsolgatásra, mely tulajdonságnak és az azonnal 100%-ot biztosító fényerőnek köszönhetően remekül használható mozgásérzékelővel ellátott lámpatestekben is.

  Ezt a 10W-os LED fényforrást fényereje alapján a hagyományos 60-75W-os izzók helyett ajánljuk.

  Ellentétben más típusú energiatakarékos (pl. kompakt fénycsöves) fényforrásokkal a LED fényforrás nem érzékeny a felkapcsolásokra, valamint azonnal teljes fényerőt biztosít, nincs bemelegedési idő! Formája jól illeszkedik a lámpatesthez.

   

  Főbb jellemzők:

   

  • Energiatakarékosság: az SMD LED fényforrások akár 80%-al kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos volfrám izzószálas villanykörték.
  • Hosszú élettartam: a LED fényforrások élettartama akár a hússzorosa lehet a hagyományos volfrámizzókénak (1000 óra), továbbá akár tízszerese is a kompakt fénycsöveknek (600-12000 óra, minőségfüggő).
  • Diszkrét megjelenés: a fehér műanyagburás LED fényforrások formája többnyire megegyezik a hagyományos ceruzaizzókéval, így hasonló látványt és hangulatot nyújtják, mint elődeik.
  • Nincs ultraibolya (UV) és infravörös (IR) közeli fénykibocsátás
  • Azonnali működés: ellentétben a hagyományos energiatakarékos fényforrásokkal, a felkapcsolást követően azonnal 100% fényerőt biztosítanak, nincs bemelegedési idő.
   Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Alacsony üzemelési hőmérséklet: az SMD LED fényforrások használat közben nem forrósodnak fel, így működés közbeni véletlen érintésük nem okoz égési sérülést.
  • Egyszerű felhasználás: nem igényel semmilyen tápegységet, elektronikus előtétet használatuk; egy az egyben cserélhetőek a hagyományos volfrámizzókkal.

  Felhasználási területek:

  • Lakások, lakóépületek
  • Társasházi lépcsőházak
  • Szállodák, vendéglátóhelyek
  • Kiállítási területek
  • Kültéri világítások (megfelelő védelemmel rendelkező lámpatestekben!)

Webáruház készítés