Új jelszó kérése
Termék részletek


Dome Light MW Sensor 12W LED természetesfehér kerek mennyezeti lámpa, fekete

Dome Light MW Sensor 12W LED természetesfehér kerek mennyezeti lámpa, fekete
  • Dome Light MW Sensor 12W LED természetesfehér kerek mennyezeti lámpa, fekete
7 290 Ft

Mozgásérzékelős LED mennyezeti lámpa 12W

Természetesfehér fényű (4500°K)

V-TAC 4971

A LED mennyezeti lámpák egyszerű és kompakt megoldást kínálnak világítási igényeinknek akár a szobákban, gardróbban, folyosókon, lépcsőházakban vagy egyéb helységben.

  • Az egyszerű kerek formának köszönhetően bárhol elhelyezhető anélkül, hogy megjelenése zavaró lenne. A lámpatest 10 cm vastag így jelentősen nem "lóg" be a megvilágítandó területre.

    Ez a 12W-os LED lámpa a hagyományos 60W-os fényforrásnak megfelelő fényerőt biztosít.

    Ez a LED lámpa beépített mikrohullámú mozgásérzékelőt tartalmaz, így remekül használható olyan helyeken, ahol igény van az automatikus, mozgásra történő felkapcsolásra. A lámpatest 230V-os elektromos bekötését a benne elhelyezett sorkapocs segítségével tehetjük meg. A mozgásérzékelő kimenete szükség esetén továbbfűzhető, amennyiben a helységben további lámpák felszerelése szükséges, ezáltal ezek a lámpák nem igényelnek mozgásérzékelőt, mégis jelenlét esetén együtt kapcsolódnak fel.

    FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk minősített szakemberre!

    Ennek a LED lámpának a kompakt kialakításon kívül nagy előnye a viszonylag nagy felületű, egyenletes, homogén fénykibocsátás, melynek elenyésző az árnyékképzése.

     

    A LED lámpák főbb jellemzői:

     

    • Kiváló hatékonyság: a LED lámpák a LED technológia alacsony fogyasztásának köszönhetően akár 80%-al kevesebb áramot fogyasztanak mint a hagyományos fényforrások.
    • Kompakt méret: a LED lámpa vastagsága 100 mm. Ez lehetőséget biztosít olyan helyekre történő beépítésre is, ahol a kialakításból adódóan kevés hely maradt hagyományos lámpatestek használatára.
    • Diszkrét megjelenés: a LED lámpa letisztult, egyszerű kerek fornájának köszönhetően bárhol szolidan meghúzódik, akár a mennyezeten, akár az oldalfalon kerül elhelyezésre szobákban, folyosókon vagy lépcsőházakban, biztosítva a szükséges megvilágítást. 
    • Takarékos üzemelés: a LED technológiának köszönhetően az üzemeltetési költségek hatékonyan csökkenthetők, összevetve a hagyományos világítási megoldásokkal, akár 80% energiamegtakarítás is elérhető. Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
    • Beépített mozgásérzékelő: a beépített mikrohullámú mozgásérzékelőnek köszönhetően mozgás/jelenlét esetén automatikusan felkapcsolódik a lámpa. Ennek kimenete továbbfúzhető további lámpákhoz, ezáltal a mozgásérzékelővel nem rendelkező lámpák is vezérelhetővé válnak.
    • Komplett szett: a LED lámpák beépített tápegységgel kerülnek forgalomba, így nem kell hozzájuk külön működtetőt beszerezni.
    • Egyszerű felszerelés: a LED lámpa felszerelése igen egyszerű. A lámpához mellékelt csavarok segítségével a kívánt felületre a megfelelő méretű lyuk kifúrását követő felcsavarozását, valamint a megfelelő  elektromos bekötést követően a lámpatest használatra kész.
      FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk szakemberre!

     

  •  

     Kialakítás:

     Mennyezetre/falra szerelhető LED lámpa

     LED típusa:

     SMD

     Kibocsátott fény:

     természetesfehér 4500°K

     Teljesítmény:

     12W (hagyományos 60W-nak megfelelő)

     Fényáram:

     ~840 lm

     Sugárzási szög:

     ~110° / 360°

     Búra anyaga:

     áttetsző fehér műanyag

     Keret anyaga:

     fekete műanyag

     Fényerőszabályzás:

     nem

     Energia besorolás:

     A

     Színvisszaadási index:

     >70

     Tápfeszültség:

     220~240V (AC)

     Védelem:

     IP54

     Mozgásérzékelő:

     Igen (mikrohullámú)

     Fényérzékenység:

     5 / 10 / 50 Lux / kikapcsolt

     Időzítés:

     10 mp / 1 / 5 / 10 / 30 perc (beállítható)

     Érzékelési szög:

     360°

     Érzékelési távolság:

     10 / 50 / 100%  ~ 8 méter (beállítható)

     További terhelhetőség:

     max. 300W

     Élettartam:

     ~20 000 óra

     Üzemi hőmérséklet:

     -20 ~ 40°C

     Méretek:

     Ø300 x 100 mm

     Garancia:

     2 év

     Tanusítványok:

     CE, EMC, RoHS

     

Webáruház készítés