Új jelszó kérése
Termék részletek


LED bútorvilágító 60 cm 10W forgatható, melegfehér V-TAC

LED bútorvilágító 60 cm 10W forgatható, melegfehér V-TAC
 • LED bútorvilágító 60 cm 10W forgatható, melegfehér V-TAC
 • Méretek
4 826 Ft

Állítható LED bútorvilágító 10W

Melegfehér fényű (3000°K)

V-TAC 5068

 

Az állítható LED bútorvilágítók egyszerű és kompakt megoldást kínálnak világítási igényeinknek akár a konyhában, gardróbban vagy egyéb helységben, de remek megoldása lehet bútorok, polcok megvilágításának is.

 • Az állítható kialakításának köszönhetően a kibocsátott fényt nem csak közvetlenül a lámpa alá irányíthatjuk, hanem a kívánt területre, de a lámpa megfelelő irányításával megakadályozhatjuk, hogy a lámpa zavaróan a szemünkbe világítson.

  Ideális megoldása lehet konyhapultok munkaterületének megvilágítására és gardróbszekrények, polcok megvilágítására egyaránt.

  Ez a 10W-os LED bútorvilágító a hagyományos 50W-os fényforrásnak megfelelő fényerőt biztosít.

  A bútorvilágító beépített tápegységet és kapcsolót is tartalmaz. A lámpatesthez a 230V-os elektromos bekötéshez 1 méteres hálózati tápkábel is tartozik, melyet szabványos konnektorba csatlakoztathatunk.

  A LED bútorvilágítónak a kompakt kialakításon kívül nagy előnye az egyenletes, homogén fénykibocsátás, melynek elenyésző az árnyékképzése.

   

  A LED bútorvilágítók főbb jellemzői:

   

  • Kiváló hatékonyság: a LED bútorvilágítók a LED technológia alacsony fogyasztásának köszönhetően akár 80%-al kevesebb áramot fogyasztanak mint a hagyományos fényforrások.
  • Diszkrét megjelenés: a LED bútorvilágítók a konyhapult fölé felszerelve szolidan meghúzódnak a konyhaszekrény alján, vagy akár egyéb bútorok, szekrények, gardróbok polcai, akasztói felett, biztosítva a szükséges megvilágítást. 
  • Takarékos üzemelés: a LED technológiának köszönhetően az üzemeltetési költségek hatékonyan csökkenthetők, összevetve a hagyományos világítási megoldásokkal, akár 80% energiamegtakarítás is elérhető. Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel, vagy bútorok, gardróbok esetén nyitásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Komplett szett: a LED bútorvilágítók beépített tápegységgel és hálózati tápkábellel kerülnek forgalomba, így nem kell hozzájuk külön működtetőt beszerezni, felszerelést követően azonnal a fali konnektorba csatlakoztathatóak.
  • Egyszerű felszerelés: a LED bútorvilágítók felszerelése igen egyszerű. A lámpához mellékelt két rögzítőcsavar segítségével rögzítsük a lámpatestet a megfelelő helyre, majd a mellékelt tápkábel segítségével csatlakoztassuk azt a hálózati konnektorhoz.
 •  

   Kialakítás:

   Állítható LED bútorvilágító lámpa

   LED típusa:

   SMD

   Kibocsátott fény:

   melegfehér 3000°K

   Teljesítmény:

   10W (hagyományos 50W-nak megfelelő)

   Fényáram:

   ~800 lm

   Sugárzási szög:

   110°

   Búra anyaga:

   áttetsző fehér műanyag

   Keret anyaga:

   fehér alumínium

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Energia besorolás:

   A+

   Színvisszaadási index:

   >80

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   nem vízálló (beltéri)

   Élettartam:

   ~20 000 óra

   Üzemi hőmérséklet:

   -20 ~ 45°C

   Méretek:

   579 x 78 x 35 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanusítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés