Új jelszó kérése
Termék részletek


LED fénycső T8 üveg + PET 120 cm 18W sárga FOOD pékáru V-TAC

Raktárkészlet: VAN
LED fénycső T8 üveg + PET 120 cm 18W sárga FOOD pékáru V-TAC
4 902 Ft

FOOD LED fénycső pékáruhoz 18W 120 cm üveg

Sárgás fényű

V-TAC 6322

 

 • A FOOD LED fénycső család kimondottan az élelmiszeripar termékeinek boltokban történő színhelyes kiemelő világításához készült. A helyesen megválaszott élelmiszer megvilágítása visszaadja a termék természetes színét.

  Az új típusú T8 LED fénycső család eltérően a korábbi LED fénycsövektől üvegcső burkolatot kapott, ezáltal jobban hasonlít a hagyományos fénycsövekhez. Sugárzási szöge 160°-os, így remekül illeszkedik bármely armatúrába, aminek a foglalata (vagy a fénycső foglalatba helyezésének iránya) párhuzamos a fénykibocsátás irányával.

  A hagyományos fénycsövek 360°-ban (teljes körben) bocsátanak ki fényt, így a rögzítésüktől és ebből adódóan elektromos érintkezésüktől eltekintve nem okoz problémát milyen szögben állnak. A LED fénycsövek kialakításukból adódóan nem képesek teljes 360°-ban sugározni, így ügyelni kell arra, hogy milyen foglalatú armatúrába kerülnek. A fénykibocsátás iránya az érintkező tüskék vonalára merőleges, így a LED fénycső behelyezésénél a rögzítést (90°-os elfordítást) követően előfordulhat, hogy nem megfelelő irányba világít.

  Ezt a 18W-os LED fénycsövet a hagyományos 36W-os fénycső helyett ajánljuk.

  A LED fénycső egyenletes, vibrálásmentes sárgás fénye miatt remek energiatakarékos fényforrása lehet a pékáruk, sütemények megvilágításának.

  Ellentétben a hagyományos fénycsövekkel (vagy kompakt fénycsövekkel) a LED fénycső nem érzékeny a felkapcsolásokra, valamint azonnal teljes fényerőt biztosít, nincs bemelegedési idő, villogás, illetve vibrálás!

   

  Főbb jellemzők:

   

  • Energiatakarékosság: az SMD LED fénycsövek 50%-al kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos fénycsövek.
  • Hosszú élettartam: a LED fénycsövek élettartama akár tízszerese is lehet a hagyományos fénycsőnek és kompakt fénycsöveknek.
  • Diszkrét megjelenés: a fehér üvegbúrás LED fénycsövek formája többnyire megegyezik a hagyományos fénycsövekével, így hasonló látványt és hangulatot nyújtják, mint elődeik.
  • Nincs ultraibolya (UV) és infravörös (IR) közeli fénykibocsátás
  • Azonnali működés: ellentétben a hagyományos energiatakarékos fényforrásokkal, a felkapcsolást követően azonnal 100% fényerőt biztosítanak, nincs bemelegedési idő és villogás.
  • Alacsony üzemelési hőmérséklet: az SMD LED fénycsövek használat közben nem forrósodnak fel, így működés közbeni véletlen érintésük nem okoz égési sérülést.
  • Egyszerű felhasználás: nem igényel semmilyen tápegységet, elektronikus előtétet használatuk; egy az egyben cserélhetőek a hagyományos fénycsövekkel*.

  * Amennyiben vasmagos/gyújtós előtéttel rendelkező lámpatestbe kerül beszerelésre, ki kell venni a régi fénycsőgyújtót, és a LED fénycsőhöz mellékelt "LED gyújtóra" kell cserélni azt.

  Ha elektronikus előtéttel rendelkező lámpatestbe kerül beépítésre, az előtétet ki kell kötni és a LED fénycsövet a mellékelt útmutató alapján kell bekötni.

  Figyelem! Ezt a műveletet csak megfelelő képesítéssel rendelkező szakember végezheti el!

  Felhasználási területek:

  • Pékségek
  • Pékáru pultok
 • Raktárkészlet
  VAN
 •  

   Foglalat:

   G13

   Forgatható:

   nem

   LED típusa:

   SMD

   Kibocsátott fény:

   sárga

   Teljesítmény:

   18W (hagyományos 36W-nak megfelelő)

   Fényáram:

   ~990 lm

   Sugárzási szög:

   160°

   Búra anyaga:

   áttetsző üveg

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Energia besorolás:

   A

   Színvisszaadási index:

   >95

   Tápfeszültség:

   180~240V (AC)

   Betáplálás:

   egy végén táplált

   Védelem:

   IP20 nem vízálló (beltéri)

   Élettartam:

   ~20 000 óra

   Üzemi hőmérséklet:

   −20 ~ 50°C

   Méretek:

   Búra átmérő: 28 mm üveg (T8)

   Hossz: 1200 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanusítványok:

   CE, EMC, LVD, RoHS

   

Webáruház készítés