Új jelszó kérése
Termék részletek


LED fényforrás E27 A60 körte SMART SMD 9W melegfehér 3 STEP DIMM V-TAC

Raktárkészlet: NINCS
LED fényforrás E27 A60 körte SMART SMD 9W melegfehér 3 STEP DIMM V-TAC
 • Méretek
1 194 Ft
Nincs raktáron

LED körte (A60) alakú fényforrás 3 STEP fényerőszabályzással

Melegfehér fényű (2700°K)

V-TAC 4447

 

 • Ez a LED fényforrás beépített fényerőszabályzással rendelkezik, mely lehetővé teszi a fényforrás fényerejének egyszerű beállítását. A villanykapcsoló segítségével három féle fényerőt állíthatunk be. Az első felkapcsolásra a LED fényforrás 100% fényerővel világít, a második felkapcsolásra 50%-al, a harmadikra pedig mindössze 25%-al. Ezt követően a ciklus előlről kezdődik. Ez a tulajdonság hasznos lehet azokban a megvilágítandó helységekben, ahol nem mindig van szükség a teljes megvilágításra (pl. gyerekszoba, éjszakai fény, hangulatvilágítás).

  Ez az új típusú SMD LED fényforrás család a régebbi típusoktól eltérően - ahol jellemzően kicsi (~120°) volt a sugárzási szög-, már viszonylag nagy sugárzási szögben, 180-270°-ban bocsát ki fényt, így már megfelelően tudja kiváltani a hagyományos E27 foglalatú körteizzókat. A hagyományos villanykörte formának és a jó fénykibocsátásnak köszönhetően remekül alkalmazhatóak akár lakásokban, akár üzletekben.

  Ezt a 9W-os LED fényforrást a hagyományos 60W-os izzó helyett ajánljuk.

  Ellentétben a korábbi LED technológiát alkalmazó fényforrásokkal, melyek általában csak előre, a hagyományos fényforrásokhoz képest viszonylag kis sugárzási szögben bocsátottak ki fényt, az új búrarendszernek, a modern SMD LED chipeknek és újragondolt elhelyzésüknek köszönhetően ezek sugárzási szöge majdnem megközelíti az izzószálas villanykörtékét, így szinte minden lámpában használható, melyben nem az oldalra kibocsátott fény az elsődleges szempont és előzőleg régi típusú de sajnos ma már nem kapható hagyományos izzó volt.

  Ellentétben más típusú energiatakarékos (pl. kompakt fénycsöves) fényforrásokkal a LED fényforrás nem érzékeny a felkapcsolásokra, valamint azonnal teljes fényerőt biztosít, nincs bemelegedési idő! Formája jobban illeszkedik a lámpatesthez (nem lóg ki belőle).

   

  Főbb jellemzők:

   

  • Energiatakarékosság: az SMD LED fényforrások akár 80%-al kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos volfrám izzószálas villanykörték.
  • Hosszú élettartam: a LED fényforrások élettartama akár a hússzorosa lehet a hagyományos volfrámizzókénak (1000 óra), továbbá akár tízszerese is a kompakt fénycsöveknek (600-12000 óra, minőségfüggő).
  • Diszkrét megjelenés: a fehér műanyagbúrás LED fényforrások formája többnyire megegyezik a hagyományos volfrámizzókéval, így hasonló látványt és hangulatot nyújtanak, mint elődeik.
  • Nincs ultraibolya (UV) és infravörös (IR) közeli fénykibocsátás
  • Azonnali működés: ellentétben a hagyományos energiatakarékos fényforrásokkal, a felkapcsolást követően azonnal 100% fényerőt biztosítanak, nincs bemelegedési idő.
   Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Alacsony üzemelési hőmérséklet: az SMD LED fényforrások használat közben nem forrósodnak fel, így működés közbeni véletlen érintésük nem okoz égési sérülést.
  • Egyszerű felhasználás: nem igényel semmilyen tápegységet, elektronikus előtétet használatuk; egy az egyben cserélhetőek a hagyományos volfrámizzókkal.
  • Beépített fényerőszabályzás: a beépített fényerőszabályzónak köszönhetően a villanykapcsoló segítségével 3 féle fényerőt állíthatunk be.

  Felhasználási területek:

  • Lakások, lakóépületek
  • Szállodák, vendéglátóhelyek
  • Éjszakai megvilágítások
  • Kertvilágítások (megfelelő védelemmel rendelkező lámpatestekben!)

 • Raktárkészlet
  NINCS
 •  Foglalat:

   E27

   LED típusa:

   SMD

   Kibocsátott fény:

   melegfehér 2700°K

   Teljesítmény:

   9W (hagyományos 60W-nak megfelelő)

   Fényáram:

   ~806 lm (teljes fényerőnél)

   Sugárzási szög:

   200°

   Búra anyaga:

   áttetsző fehér műanyag

   Fényerőszabályzás:

   igen (3 lépésben: 100%, 50%, 25%)

   Energia besorolás:

   A+

   Színvisszaadási index:

   >80

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   nem vízálló (beltéri)

   Élettartam:

   ~20 000 óra

   Üzemi hőmérséklet:

   -25 ~ 50°C

   Méretek:

   Búra átmérő: 60 mm (A60)

   Hossz: 112 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanusítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés