Új jelszó kérése
Termék részletek


LED fényforrás G53 AR111 15W 20° természetesfehér V-TAC

LED fényforrás G53 AR111 15W 20° természetesfehér V-TAC
4 674 Ft

AR111 LED spot fényforrás

Természetesfehér fényű (4500°K) szűken sugárzó

V-TAC 4062

 

 • Ezt a 15W-os LED fényforrást a hagyományos 75W-os AR111 halogénizzó helyett ajánljuk olyan helyre, ahol igény van a szűkebb megvilágításra.

  Ez az energiatakarékos fényforrás COB (Chip on Board) LED technológiával rendelkezik, melynek lényege, hogy egy lapkára közvetlen egymás mellé több LED-et építenek fel, ezáltal a fénykibocsátás viszonylagosan egy pontból indul ki. Előnye, hogy a megvilágított tárgy mögött nem képződik többszörös árnyék, viszont a kis helyre összpontosított pontszerű fénykibocsátás miatt vakító lehet. Ennek figyelembevételével mindig úgyeljünk arra, hogy ne nézzünk közvetlen a bekapcsolt fényforrásba, mert az szemkárosodást okozhat!.

  Ellentétben más típusú energiatakarékos (pl. kompakt fénycsöves) fényforrásokkal a LED fényforrás nem érzékeny a felkapcsolások számára, valamint azonnal teljes fényerőt biztosít, nincs bemelegedési idő!


  Főbb jellemzők:

   

  • Energiatakarékosság: a COB LED fényforrások akár 80%-al kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos halogénizzók.
  • Hosszú élettartam: a LED fényforrások élettartama akár a hússzorosa is lehet a hagyományos volfrámizzókénak (1000 óra), továbbá akár tízszerese is a kompakt fénycsöveknek (600-12000 óra, minőségfüggő).
  • Diszkrét megjelenés: az AR111 LED spotok kinézete szinte teljes mértékben azonos a hagyományos G53 halogén spotokkal, fénykibocsátásuk azonos jellegű, így remekül helyettesítik azokat.
  • Nincs ultraibolya (UV) és infravörös (IR) közeli fénykibocsátás
  • Azonnali működés: ellentétben a hagyományos energiatakarékos fényforrásokkal, a felkapcsolást követően azonnal 100% fényerőt biztosítanak, nincs bemelegedési idő.
   Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Alacsony üzemelési hőmérséklet: a LED fényforrások használat közben nem forrósodnak fel, így működés közbeni véletlen érintésük nem okoz égési sérülést.
  • Egyszerű felhasználás: nem igényel semmilyen tápegységet, elektronikus előtétet használatuk; egy az egyben cserélhetőek a hagyományos halogénizzókkal.

  Felhasználási területek:

  • Lakások, lakóépületek
  • Általános világítások
  • Szállodák, vendéglátóhelyek
  • Kiállítási területek

 •  Foglalat:

   G53

   Búra:

   AR111

   LED típusa:

   COB

   Kibocsátott fény:

   természetesfehér 4500°K

   Teljesítmény:

   15W (hagyományos 75W-nak megfelelő)

   Fényáram:

   ~780 lm

   Sugárzási szög:

   20°

   Búra anyaga:

   műanyagborítású alumínium

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Energia besorolás:

   A

   Színvisszaadási index:

   >80

   Tápfeszültség:

   12V (AC) 50Hz

   Védelem:

   IP 20 nem vízálló (beltéri)

   Élettartam:

   ~20 000 óra

   Üzemi hőmérséklet:

   -25 ~ 50°C

   Méretek:

   Bura átmérő: 111 mm

   Hossz: 86 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanusítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés