Új jelszó kérése
Termék részletek


LED fényforrás GU10 spot 6W 110° DIM melegfehér SAMSUNG chip V-TAC

LED fényforrás GU10 spot 6W 110° DIM melegfehér SAMSUNG chip V-TAC
 • LED fényforrás GU10 spot 6W 110° DIM melegfehér SAMSUNG chip V-TAC
 • Méretek
 • Energiacímke
1 753 Ft

GU10 LED spot szabályozható fényforrás

SAMSUNG LED

Melegfehér fényű (3000°K) szélesen sugárzó

V-TAC 21198

 • A V-Tac PRO sorozat a V-TAC kiváló minőségű LED-es világítási megoldását kínálja a Samsung által biztosított LED-ekkel, melyre a gyártó 5 év garanciát vállal.

   

  Ezt a 6W-os LED fényforrást a hagyományos 50W-os halogénizzók helyett ajánljuk olyan helyre, ahol igény van a szélesebb megvilágításra, valamint fényerőszabályzásra (pl. általános világítás).

  Ez az energiatakarékos fényforrás SMD LED technológiával rendelkezik, melynek lényege, hogy közvetlen egymás mellé több LED-et építenek fel, ezáltal a fénykibocsátás viszonylagosan egy pontból indul ki. Előnye, hogy a megvilágított tárgy mögött nem képződik többszörös árnyék, viszont a kis helyre összpontosított pontszerű fénykibocsátás miatt vakító lehet. Ennek figyelembevételével mindig úgyeljünk arra, hogy ne nézzünk közvetlen a bekapcsolt fényforrásba, mert az szemkárosodást okozhat!

  A halogén spot lámpákhoz hasonló homogén megvilágításról és a fény irányítottságáról a fényforrás tetején lévő optikai lencse gondoskodik.

   

  Ellentétben más típusú energiatakarékos (pl. kompakt fénycsöves) fényforrásokkal a LED fényforrás nem érzékeny a felkapcsolások számára, valamint azonnal teljes fényerőt biztosít, nincs bemelegedési idő!


  Főbb jellemzők:

   

  • Energiatakarékosság: az SMD LED fényforrások akár 80%-al kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos halogénizzók.
  • Hosszú élettartam: a LED fényforrások élettartama akár a hússzorosa is lehet a hagyományos volfrámizzókénak (1000 óra), továbbá akár tízszerese is a kompakt fénycsöveknek (600-12000 óra, minőségfüggő).
  • Diszkrét megjelenés: a GU10 LED spotok kinézete szinte teljes mértékben azonos a hagyományos hidegtükrös halogén spotokkal, fénykibocsátásuk azonos jellegű, így remekül helyettesítik azokat.
  • Nincs ultraibolya (UV) és infravörös (IR) közeli fénykibocsátás
  • Azonnali működés: ellentétben a hagyományos energiatakarékos fényforrásokkal, a felkapcsolást követően azonnal 100% fényerőt biztosítanak, nincs bemelegedési idő.
   Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Alacsony üzemelési hőmérséklet: a LED fényforrások használat közben nem forrósodnak fel, így működés közbeni véletlen érintésük nem okoz égési sérülést.
  • Egyszerű felhasználás: nem igényel semmilyen tápegységet, elektronikus előtétet használatuk; egy az egyben cserélhetőek a hagyományos halogénizzókkal.

  Felhasználási területek:

  • Lakások, lakóépületek
  • Általános világítások
  • Szállodák, vendéglátóhelyek
 •  

   Foglalat:

   GU10

   LED típusa:

   SMD (Samsung)

   Kibocsátott fény:

   melegfehér 3000°K

   Teljesítmény:

   6 W

   Teljesítménytényező (PF):

   >0,5

   Fényáram:

   ~445 lm

   Fényhasznosítás:

   74 lm/W

   Sugárzási szög:

   110°

   Búra anyaga:

   műanyag

   Fényerőszabályzás:

   igen

   Energia besorolás:

   F (EU) 2019/2015 EPREL

   Színvisszaadási index (CRI):

   >80

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   nem vízálló (beltéri)

   Élettartam:

   ~20 000 óra

   Fényáramcsökkenés a

   névleges élettartam végén:

   ~70%

   Üzemi hőmérséklet:

   -25 ~ +45°C

   Méretek:

   Búra átmérő: 50 mm

   Hossz: 55 mm

   Garancia:

   5 év

   Tanúsítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés