Új jelszó kérése
Termék részletek


LED fényforrás GU10 spot 6W 38° DIM természetesfehér SAMSUNG chip V-TAC

LED fényforrás GU10 spot 6W 38° DIM természetesfehér SAMSUNG chip V-TAC
 • LED fényforrás GU10 spot 6W 38° DIM természetesfehér SAMSUNG chip V-TAC
 • Méretek
 • Energiacímke
1 753 Ft

GU10 LED spot szabályozható fényforrás

SAMSUNG LED

Természetesfehér fényű (4000°K) szűken sugárzó

V-TAC 21196

 • A V-Tac PRO sorozat a V-TAC kiváló minőségű LED-es világítási megoldását kínálja a Samsung által biztosított LED-ekkel, melyre a gyártó 5 év garanciát vállal.

   

  Ezt a 6W-os LED fényforrást a hagyományos 50W-os halogénizzók helyett ajánljuk olyan helyre, ahol igény van a kiemelő megvilágításra, valamint fényerőszabályzásra (pl. dísztárgyak megvilágítása), illetve ahol nagyobb távolságból kell megvilágítani egy adott területet.

  Ez az energiatakarékos fényforrás SMD LED technológiával rendelkezik, melynek lényege, hogy közvetlen egymás mellé több LED-et építenek fel, ezáltal a fénykibocsátás viszonylagosan egy pontból indul ki. Előnye, hogy a megvilágított tárgy mögött nem képződik többszörös árnyék, viszont a kis helyre összpontosított pontszerű fénykibocsátás miatt vakító lehet. Ennek figyelembevételével mindig úgyeljünk arra, hogy ne nézzünk közvetlen a bekapcsolt fényforrásba, mert az szemkárosodást okozhat!

  A halogén spot lámpákhoz hasonló homogén megvilágításról és a fény irányítottságáról a fényforrás tetején lévő optikai lencse gondoskodik.

   

  Ellentétben más típusú energiatakarékos (pl. kompakt fénycsöves) fényforrásokkal a LED fényforrás nem érzékeny a felkapcsolások számára, valamint azonnal teljes fényerőt biztosít, nincs bemelegedési idő!


  Főbb jellemzők:

   

  • Energiatakarékosság: az SMD LED fényforrások akár 80%-al kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos halogénizzók.
  • Hosszú élettartam: a LED fényforrások élettartama akár a hússzorosa is lehet a hagyományos volfrámizzókénak (1000 óra), továbbá akár tízszerese is a kompakt fénycsöveknek (600-12000 óra, minőségfüggő).
  • Diszkrét megjelenés: a GU10 LED spotok kinézete szinte teljes mértékben azonos a hagyományos hidegtükrös halogén spotokkal, fénykibocsátásuk azonos jellegű, így remekül helyettesítik azokat.
  • Nincs ultraibolya (UV) és infravörös (IR) közeli fénykibocsátás
  • Azonnali működés: ellentétben a hagyományos energiatakarékos fényforrásokkal, a felkapcsolást követően azonnal 100% fényerőt biztosítanak, nincs bemelegedési idő.
   Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Alacsony üzemelési hőmérséklet: a LED fényforrások használat közben nem forrósodnak fel, így működés közbeni véletlen érintésük nem okoz égési sérülést.
  • Egyszerű felhasználás: nem igényel semmilyen tápegységet, elektronikus előtétet használatuk; egy az egyben cserélhetőek a hagyományos halogénizzókkal.

  Felhasználási területek:

  • Lakások, lakóépületek
  • Általános világítások
  • Szállodák, vendéglátóhelyek
 •  

   Foglalat:

   GU10

   LED típusa:

   SMD (Samsung)

   Kibocsátott fény:

   természetesfehér 4000°K

   Teljesítmény:

   6 W

   Teljesítménytényező (PF):

   >0,5

   Fényáram:

   ~445 lm

   Fényhasznosítás:

   74 lm/W

   Sugárzási szög:

   38°

   Búra anyaga:

   műanyag

   Fényerőszabályzás:

   igen

   Energia besorolás:

   F (EU) 2019/2015 EPREL

   Színvisszaadási index (CRI):

   >80

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   nem vízálló (beltéri)

   Élettartam:

   ~20 000 óra

   Fényáramcsökkenés a

   névleges élettartam végén:

   ~70%

   Üzemi hőmérséklet:

   -25 ~ +45°C

   Méretek:

   Búra átmérő: 50 mm

   Hossz: 55 mm

   Garancia:

   5 év

   Tanúsítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés