Új jelszó kérése
Termék részletek


LED panel 600x600 mm 36W HL 4500°K, fehér V-TAC

Raktárkészlet: NINCS
LED panel 600x600 mm 36W HL 4500°K, fehér V-TAC
 • LED panel 600x600 mm 36W HL 4500°K, fehér V-TAC
14 986 Ft
Nincs raktáron

Álmennyezetbe süllyeszthető 36W-os LED négyzetpanel 600x600

Természetesfehér fényű (4500°K)

V-TAC 6238

 

 • A LED panelek alkalmazása napjaink egyik legkedveltebb és legmodernebb világítási megoldása.

  Szolid megjelenésüknek köszönhetően szinte minden beltéri álmennyezettel rendelkező világítást igénylő helységben alkalmazhatóak. Kiváló megoldás lehet pl. irodaházak, intézmények irodáinak, folyosóinak, egyéb helységeinek megvilágítására, de része lehet akár egy modern lakásnak éppúgy, mint különböző üzleteknek és bevásárlóközpontoknak is.

  A LED panelek nagy előnye a nagy felületű, egyenletes, homogén fénykibocsátás, melynek elenyésző az árnyékképzése, valamint kevésbé zavarják a szemet, ellentétben a pontszerű nagy intenzitású fényforrásoktól.

  Ez a LED panel a normál (600x600 mm) méretű raszteres álmennyezethez készült, de opcionális kiegészítőkkel akár függesztve, akár felületre szerelve is telepíthető. Ideális kiváltása a hagyományos fénycsöves 4x18W-os lámpatesteknek.

   

  A LED panelek főbb jellemzői:

   

  • Kimagasló hatékonyság: a LED panelekbe emelt fényerejű LED chipek (120+ lm/W) kerültek beépítésre, melyeknek fénykibocsátása jelentősen felülmúlja a hagyományos LED chipek teljesítményét, emellett fogyasztásuk is sokkal kedvezőbb.
  • Kompakt méret: a LED panelek mérete jelentősen csökkent a hagyományos panelekhez képest, vastagságuk mindössze 13 mm. Ez lehetőséget biztosít olyan álmennyezetekbe történő beépítésre is, ahol a kialakításból adódóan kevés hely maradt az álmennyezet és a valódi mennyezet között.
  • Diszkrét megjelenés: a LED panelek álmennyezetbe süllyesztve szolidan meghúzódnak a mennyezet síkjában. A panel elegáns fehér kerete nem "lóg" ki a mennyezet síkjából.
  • Takarékos üzemelés: a LED technológiának köszönhetően az üzemeltetési költségek hatékonyan csökkenthetők, összevetve a hagyományos világítási megoldásokkal. Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Komplett szett: a LED panelek a hozzájuk tartozó megfelelő teljesítményű tápegységgel kerülnek forgalomba, így nem kell hozzájuk külön működtetőt beszerezni. A panelek ára a komplett szettre (lámpatest és tápegység) vonatkozik!
  • Egyszerű felszerelés: a LED panelek felszerelése igen egyszerű. Ezt a típust jellemzően raszteres álmennyezetbe ajánljuk. Mérete úgy lett kialakítva, hogy a normál 600x600 mm-es raszteres álmennyezetbe tökéletesen illeszkedik. A kiválasztott telepítési helyről el kell távolítani (ha már kialakított álmennyezetbe kerül) a benne lévő álmennyezeti panelt (esetleg a régi hagyományos lámpatestet), majd a LED panelt a megfelelő elektromos bekötést követően a helyére ültetni a keretbe.


  FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk szakemberre!

 • Raktárkészlet
  NINCS
 •  

   Kialakítás:

   Négyzet alakú LED panel különálló tápegységgel

   LED típusa:

   SMD

   Kibocsátott fény:

   természetesfehér 4500°K

   Teljesítmény:

   36W

   Teljesítménytényező (PF):

   0,9

   Fényáram:

   ~4320 lm

   Fényhasznosítás:

   120 lm/W

   Sugárzási szög:

   120°

   Búra anyaga:

   áttetsző fehér műanyag (PMMA + PC)

   Keret anyaga:

   fehér alumínium

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Fényérzékelő:

   nem

   Energia besorolás:

   A++

   Színvisszaadási index:

   >80

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   nem vízálló (beltéri)

   Élettartam:

   ~20 000 óra

   Üzemi hőmérséklet:

   -25 ~ 50°C

   Méretek:

   595 x 595 x 13 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanusítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés