Új jelszó kérése
Termék részletek


LED reflektor 50W SMD 4500°K IT design, szürke V-TAC

Raktárkészlet: VAN
LED reflektor 50W SMD 4500°K IT design, szürke V-TAC
 • LED reflektor 50W SMD 4500°K IT design, szürke V-TAC
6 858 Ft

Olasz dizájnú LED reflektor 50W

Természetesfehér fényű (4500°K)

V-TAC 5665

 • A LED reflektorok egyszerű és kompakt megoldást kínálnak kültéri és beltéri világítási igényeinknek egyaránt.

  Ez a LED reflektor szakít az eddig megszokott reflektorok unalmas formavilágával. Az újragondolt tervezésű "Italian Series" család ívelt előlapja egyedi megjelenést biztosít az olasz dizájnú reflektorcsalád minden tagjának.

  Az elegáns, de tartós kialakításnak köszönhetően remekül illeszkedik a környezetébe, így megjelenése nem zavaró. Tartósságát a festett alumíniumöntvény háznak és edzett üvegnek köszönheti. Ehhez társul a már jól bevált SMD LED technológia.

  Ez az 50W-os LED reflektor a hagyományos 90W-os (fémhalogén) fényforrásnak megfelelő fényerőt biztosít.

  A LED reflektorokkal kiválthatjuk a hagyományos reflektorokat, ezáltal akár 80% villamos energiát is megtakaríthatunk.

  A LED reflektorok mozgásérzékelővel kombinálva a sok fel-/lekapcsolás ellenére sem veszítenek élettartamukból, mivel a LED technológia érzéketlen a kapcsolások számára, valamint bekapcsolást követően azonnal egyenletes fényeloszlású, teljes fényerőt biztosítanak.

  Időjárásálló kialakításuknak köszönhetően remekül alkalmazhatóak kültéri világításra előkertek, autóbeállók, átjárók megvilágításához, vagy akár homlokzat- és tábla-megvilágításra is egyaránt.

  Az időjárásálló kialakítás ellenére - kompakt méretének köszönhetően - beltérben is remekül alkalmazható, folyosók, közlekedők, garázsok, nagyobb helységek, termek megvilágítására.

  Figyelem! A LED reflektor elhelyezésénél kerüljük a nagy intenzitású fény közvetlen szembe jutását, így lehetőség szerint törekedjünk arra, hogy a reflektor inkább lefelé világítson, sem mint oldalirányba, ami zavaró és egyben káros is lehet szemünkre!

  A LED reflektor a 230V-os elektromos bekötéséhez kb. 20 cm beépített kábellel rendelkezik. A csatlakoztatáshoz minden esetben kötődoboz használata javasolt, ez kültéri alkalmazás esetén megfelelő IP védelemmel kell, hogy rendelkezzen!

   

  FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk minősített szakemberre!

   

  A LED reflektorok főbb jellemzői:

   

  • Kiváló hatékonyság: a LED reflektorok a LED technológia alacsony fogyasztásának köszönhetően akár 80%-al kevesebb áramot fogyasztanak, mint a hagyományos fényforrások.
  • Kompakt méret: a LED reflektor vastagsága mindössze 3,6 cm. Ez lehetőséget ad olyan helyekre történő felszerelésre ahol a nagyobb lámpatestek megjelenése zavaró, vagy a kialakításból adódóan kevés hely maradt hagyományos reflektorok használatára.
  • Diszkrét megjelenés: a LED reflektorok kis méretüknek köszönhetően bárhova könnyen elhelyezhetőek anélkül, hogy zavaró látványt keltenének, akár falra, vagy oszlopra szereljük remekül beolvadnak a környezetükbe.
  • Takarékos üzemelés: a LED technológiának köszönhetően az üzemeltetési költségek hatékonyan csökkenthetők, összevetve a hagyományos világítási megoldásokkal, akár 80% energiamegtakarítás is elérhető. Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Komplett szett: a LED reflektorok beépített tápegységgel kerülnek forgalomba, így nem kell hozzájuk külön működtetőt beszerezni.
  • Egyszerű felszerelés: a LED reflektorok felszerelése igen egyszerű. A lámpaházhoz rögzített állítható keret segítségével kell a reflektort egy szilárd felületre felcsavarozni, majd az elektromos bekötést kötődobozon belül elvégezni. Felszerelésnél ügyeljünk a megfelelő elhelyezésre, beleértve a zavaró és káros esetleges szembevilágítás elkerülését.
   FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk szakemberre!
 • Raktárkészlet
  VAN
 •  

   Kialakítás:

   LED reflektor - olasz dizájn

   LED típusa:

   SMD

   Kibocsátott fény:

   természetesfehér 4000°K

   Teljesítmény:

   50W

   Fényáram:

   ~4000 lm

   Sugárzási szög:

   100°

   Búra anyaga:

   edzett üveg

   Keret anyaga:

   alumínium

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Energia besorolás:

   A+

   Színvisszaadási index:

   >70

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   IP65

   Élettartam:  20 000 óra

   Üzemi hőmérséklet:

   -20 ~ 40°C

   Méretek:

   336 x 239 x 120 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanusítványok:  CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés