Új jelszó kérése
Termék részletek


Mennyezeti lámpa - Domelight Diamond 60W CCT-remote 50 cm, fehér V-TAC

Mennyezeti lámpa - Domelight Diamond 60W CCT-remote 50 cm, fehér V-TAC
 • Mennyezeti lámpa - Domelight Diamond 60W CCT-remote 50 cm, fehér V-TAC
 • Mennyezeti lámpa - Domelight Diamond 60W CCT-remote 50 cm, fehér V-TAC
 • Mennyezeti lámpa - Domelight Diamond 60W CCT-remote 50 cm, fehér V-TAC
 • Távirányító
 • Méretek
 • Energiacímke
25 146 Ft

LED mennyezeti lámpa 50 cm - 60W

Változtatható színhőmérsékletű és fényerejű

V-TAC 2114921

A LED mennyezeti lámpák egyszerű és kompakt megoldást kínálnak világítási igényeinknek akár a szobákban, gardróbban, folyosókon, lépcsőházakban vagy egyéb helységben.

 • Nagyméretű, távirányítóval vezérelhető mennyezeti lámpa gyémánt formájú csillámló fehér búrával.

  A LED lámpához tartozó távirányító segítségével tudjuk kiválasztani a kibocsátott fehér fény színhőmérsékletét, valamint beállítani annak fényerejét a nekünk legmegfelelőbb fény érdekében. Lehetőség van továbbá éjszakai fény üzemmód kiválasztására is, ez esetben a lámpa csökkentett fényerővel világít. A távirányító segítségével aktíválhatjuk a lámpába épített időzítőkapcsolót is, mely esetben a kiválasztott idő elteltével a lámpa automatikusan lekapcsol.

  A lámpában melegfehér és hidegfehér fényű LED-ek vannak, melyek működése a mellékelt távirányítóval szabályozható. A természetesfehér fény e kettő egyidejű működésével valósul meg, a megadott maximális fényerő erre az esetre vonatkozik. Ebből adódóan a melegfehér illetve hidegfehér fény kiválasztása esetén a fényerő alacsonyabb. A melegfehér és hidegfehér fény közötti átmenet valamint a fényerő folyamatosan szabályozható.

  A lámpatest 230V-os elektromos bekötését a benne elhelyezett sorkapocs segítségével tehetjük meg. Mivel a lámpatest vezérlője elektronikusan kapcsolja le a világítást, a teljes áramtalanítás megvalósításához javasolt kapcsolt (villanykapcsoló utáni) hálózatra kötni.

  FIGYELEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk minősített szakemberre!

  Ennek a LED lámpának a kompakt kialakításon kívül nagy előnye a nagy felületű, egyenletes, homogén fénykibocsátás, melynek elenyésző az árnyékképzése, valamint a távirányító segítségével beállítható  fényereje és színhőmérséklete.

   

  A LED lámpák főbb jellemzői:

   

  • Kiváló hatékonyság: a LED lámpák a LED technológia alacsony fogyasztásának köszönhetően akár 80%-al kevesebb áramot fogyasztanak mint a hagyományos fényforrások.
  • Kompakt méret: a LED lámpa vastagsága mindössze 7 cm. Ez lehetőséget biztosít olyan helyekre történő beépítésre is, ahol a kialakításból adódóan kevés hely maradt hagyományos lámpatestek használatára.
  • Diszkrét megjelenés: a LED lámpa letisztult, egyszerű kerek fornájának köszönhetően bárhol szolidan meghúzódik, akár a mennyezeten, akár az oldalfalon kerül elhelyezésre szobákban, folyosókon vagy lépcsőházakban, biztosítva a szükséges megvilágítást. 
  • Takarékos üzemelés: a LED technológiának köszönhetően az üzemeltetési költségek hatékonyan csökkenthetők, összevetve a hagyományos világítási megoldásokkal, akár 80% energiamegtakarítás is elérhető. Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Komplett szett: a LED lámpák beépített tápegységgel kerülnek forgalomba, így nem kell hozzájuk külön működtetőt beszerezni.
  • Egyszerű felszerelés: a LED lámpa felszerelése igen egyszerű. A lámpához mellékelt csavarok segítségével a kívánt felületre a megfelelő méretű lyuk kifúrását követő felcsavarozását, valamint a megfelelő  elektromos bekötést követően a lámpatest használatra kész.
   FIGYELEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk szakemberre!
 •  

   Kialakítás:

   Mennyezetre szerelhető LED lámpa

   LED típusa:

   SMD

   Kibocsátott fény:

   változtatható 3000 ~ 6500°K

   Teljesítmény:

   60 W

   Teljesítménytényező (PF):

   >0,9

   Fényáram:

   ~6000 lm (természetesfehér fény esetén)

   Fényhasznosítás:

   100 lm/W

   Sugárzási szög:

   180°

   Búra anyaga:

   műanyag

   Fényerőszabályzás:

   igen (Távirányítóval)

   Energia besorolás:

   F (EU) 2019/2015 EPREL

   Színvisszaadási index (CRI):

   >80

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   IP20

   Élettartam:

   ~20 000 óra

   Fényáramcsökkenés a

   névleges élettartam végén:

   ~70%

   Üzemi hőmérséklet:

   -20 ~ +45°C

   Méretek:

   500 x 75 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanúsítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés