Új jelszó kérése
Termék részletek


Mennyezeti lámpa - Domelight Milky 36W CCT-sw 50 cm, fehér V-TAC

Mennyezeti lámpa - Domelight Milky 36W CCT-sw 50 cm, fehér V-TAC
 • Mennyezeti lámpa - Domelight Milky 36W CCT-sw 50 cm, fehér V-TAC
 • Mennyezeti lámpa - Domelight Milky 36W CCT-sw 50 cm, fehér V-TAC
 • Méretek
 • Energiacímke
13 068 Ft

LED mennyezeti lámpa 50 cm - 36W

Változtatható színhőmérsékletű

V-TAC 217609

A LED mennyezeti lámpák egyszerű és kompakt megoldást kínálnak világítási igényeinknek akár a szobákban, gardróbban, folyosókon, lépcsőházakban vagy egyéb helységben.

 • Az egyszerű kerek formának köszönhetően bárhol elhelyezhető anélkül, hogy megjelenése zavaró lenne. A lámpatest mindössze 8 cm vastag így jelentősen nem "lóg" be a megvilágítandó területre.

   

  A LED lámpában elhelyezett fényválasztó kapcsoló segítségével kiválaszthatjuk a kibocsátott fény színhőmérsékletét, így a nekünk legmegfelelőbb fényt tudjuk beállítani.

  A lámpában melegfehér és hidegfehér fényű LED-ek vannak, melyek működése a búra alatt elhelyezet kapcsolóval választható. A természetesfehér fény e kettő egyidejű működésével valósul meg, a megadott fényerő mindhárom színhőmérsékletre egyformán vonatkozik.

  A lámpa beépített tápegységet tartalmaz, így nincs szükség külön működtető használatára. A lámpatest 230V-os elektromos bekötését a benne elhelyezett sorkapocs segítségével tehetjük meg. Mivel a lámpatest nem tartalmaz hálózati kapcsolót - javasolt kapcsolt (villanykapcsoló utáni) hálózatra kötni.

  FIGYELEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk minősített szakemberre!

  Ennek a LED lámpának a kompakt kialakításon kívül nagy előnye a nagy felületű, egyenletes, homogén fénykibocsátás, melynek elenyésző az árnyékképzése, valamint a kapcsoló segítségével beállítható színhőmérséklete.

   

  A LED lámpák főbb jellemzői:

   

  • Kiváló hatékonyság: a LED lámpák a LED technológia alacsony fogyasztásának köszönhetően akár 80%-al kevesebb áramot fogyasztanak mint a hagyományos fényforrások.
  • Kompakt méret: a LED lámpa vastagsága mindössze 8 cm. Ez lehetőséget biztosít olyan helyekre történő beépítésre is, ahol a kialakításból adódóan kevés hely maradt hagyományos lámpatestek használatára.
  • Diszkrét megjelenés: a LED lámpa letisztult, egyszerű kerek fornájának köszönhetően bárhol szolidan meghúzódik, akár a mennyezeten, akár az oldalfalon kerül elhelyezésre szobákban, folyosókon vagy lépcsőházakban, biztosítva a szükséges megvilágítást. 
  • Takarékos üzemelés: a LED technológiának köszönhetően az üzemeltetési költségek hatékonyan csökkenthetők, összevetve a hagyományos világítási megoldásokkal, akár 80% energiamegtakarítás is elérhető. Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Komplett szett: a LED lámpák beépített tápegységgel kerülnek forgalomba, így nem kell hozzájuk külön működtetőt beszerezni.
  • Egyszerű felszerelés: a LED lámpa felszerelése igen egyszerű. A lámpához mellékelt csavarok segítségével a kívánt felületre a megfelelő méretű lyuk kifúrását követő felcsavarozását, valamint a megfelelő  elektromos bekötést követően a lámpatest használatra kész.
   FIGYELEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk szakemberre!
 •  

   Kialakítás:

   Mennyezetre szerelhető LED lámpa

   LED típusa:

   SMD

   Kibocsátott fény:

   változtatható 3000 ~ 6500°K

   Teljesítmény:

   36 W

   Teljesítménytényező (PF):

   >0,9

   Fényáram:

   ~3900 lm

   Fényhasznosítás:

   108 lm/W

   Sugárzási szög:

   180°

   Búra anyaga:

   műanyag

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Energia besorolás:

   F (EU) 2019/2015 EPREL

   Színvisszaadási index (CRI):

   >80

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   IP20

   Élettartam:

   ~20 000 óra

   Fényáramcsökkenés a

   névleges élettartam végén:

   ~70%

   Üzemi hőmérséklet:

   -20 ~ +45°C

   Méretek:

   500 x 80 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanúsítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés