Új jelszó kérése
Termék részletek


LED fényforrás E27 A60 körte SMART SMD 11W természetesfehér MW V-TAC

Raktárkészlet: NINCS
LED fényforrás E27 A60 körte SMART SMD 11W természetesfehér MW V-TAC
 • LED fényforrás E27 A60 körte SMART SMD 11W természetesfehér MW V-TAC
4 039 Ft
Nincs raktáron

LED körte (A60) fényforrás MW mozgásérzékelővel

Természetesfehér fényű (4000°K)

V-TAC 2764

 • A V-Tac SMART sorozat új tagja beépített mikrohullámú (MW) mozgásérzékelővel és fényérzékelővel is rendelkezik. Ennek köszönhetően a mozgásérzékelővel nem rendelkező lámpatestekben is, megvalósíthatjuk a mozgásra történő világítás felkapcsolódását.

   

  Ezt a 11W-os LED fényforrást a hagyományos 75W-os izzók helyett ajánljuk.

  Ez a mozgásérzékelős LED fényforrás külsőre teljesen megegyezik a többi SMD LED fényforrással. A különbség a beépített mozgásérzékelőnek köszönhető, mely a hagyományos lámpatesteket is mozgásérzékelőssé varázsolja. A mikrohullám jellegéből adódóan - ellentétben az infravörös (IR) mozgásérzékelőkkel- szélesebb az érzékelési tartománya, valamint kevésbé befolyásolja a környezeti hőmérséklet az észlelést. Ennek köszönhetően nem probléma a fényforrás elhelyezkedésének iránya a lámpatesten belül, mert az észlelés majdnem 360°-os,

  Az első felkapcsolást követően kb. 7-10 másodpercig világít a fényforrás, majd kialszik. Ezt követően válik aktívvá a mozgásérzékelés (ha a tápfeszültség nem szűnik meg). Jelenlét (mozgás) esetén a világítás bekapcsol és a mozgás megszűntét követő 60 másodpercig aktív marad.

  Figyelem! A fényforrás szűk, zárt, rosszul szellőző lámpatestben folyamatos használat közben túlmelegedhet, mely működési rendellenességet okozhat! Ez főleg kültéri/vízálló lámpák esetében léphet fel, amennyiben a lámpatesten belül nincs elegendő hely a fényforrás elégséges hőleadására.

  Ellentétben más típusú energiatakarékos (pl. kompakt fénycsöves) fényforrásokkal a LED fényforrás nem érzékeny a felkapcsolásokra, valamint azonnal teljes fényerőt biztosít, nincs bemelegedési idő! Formája jobban illeszkedik a lámpatesthez (nem lóg ki belőle).

   

  Főbb jellemzők:

   

  • Energiatakarékosság: az SMD LED fényforrások akár 85%-al kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos volfrám izzószálas villanykörték.
  • Hosszú élettartam: a LED fényforrások élettartama akár a hússzorosa lehet a hagyományos volfrámizzókénak (1000 óra), továbbá akár tízszerese is a kompakt fénycsöveknek (600-12000 óra, minőségfüggő).
  • Nincs ultraibolya (UV) és infravörös (IR) közeli fénykibocsátás
  • Azonnali működés: ellentétben a hagyományos energiatakarékos fényforrásokkal, a felkapcsolást követően azonnal 100% fényerőt biztosítanak, nincs bemelegedési idő.
  • Alacsony üzemelési hőmérséklet: az SMD LED fényforrások használat közben nem forrósodnak fel, így működés közbeni véletlen érintésük nem okoz égési sérülést.
  • Egyszerű felhasználás: nem igényel semmilyen tápegységet, elektronikus előtétet használatuk; egy az egyben cserélhetőek a hagyományos volfrámizzókkal.

  Felhasználási területek:

  • Lakások, lakóépületek, kerti és udvarvilágítások
  • Szállodák, vendéglátóhelyek

 • Raktárkészlet
  NINCS
 •  Foglalat:

   E27

   LED típusa:

   SMD

   Kibocsátott fény:

   természetesfehér 4000°K

   Teljesítmény:

   11W (hagyományos 75W-nak megfelelő)

   Fényáram:

   ~1055 lm

   Sugárzási szög:

   200°

   Búra anyaga:

   áttetsző fehér műanyag

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Energia besorolás:

   A+

   Színvisszaadási index:

   >80

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   nem vízálló (beltéri)

   Élettartam:

   ~30 000 óra

   Üzemi hőmérséklet:

   -25 ~ 50°C

   Méretek:

   Búra átmérő: 60 mm (A60)

   Hossz: 120 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanusítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés