Új jelszó kérése
Termék részletek


Képvilágító Designer Sleek 500 LED lámpa 8W melegfehér, króm V-TAC

Raktárkészlet: VAN
Képvilágító Designer Sleek 500 LED lámpa 8W melegfehér, króm V-TAC
 • Képvilágító Designer Sleek 500 LED lámpa 8W melegfehér, króm V-TAC
15 367 Ft

Képvilágító LED lámpa 8W króm

Melegfehér fényű (3000°K)

V-TAC 3985

A LED képvilágítók egyszerű és kompakt megoldást kínálnak fali képek, festmények, poszterek és egyéb díszítőelemek kiemelő megvilágításához.

 • A képvilágító a szolíd vékony kialakításnak köszönhetően jól illeszkedik a környezetébe, remekül kiemelve a megvilágított tárgyat.

  Ez a 8W-os LED képvilágító a hagyományos 50W-os fényforrásnak megfelelő fényerőt biztosít.

   

  Figyelem! A LED képvilágító elhelyezésénél kerüljük a kibocsátott fény közvetlen szembe jutását, így azt lehetőleg közvetlenül a falon elhelyezett megvilágítandó képre, tárgyra irányítsuk, mert a nem megfelelően beállított világítás zavaró és egyben káros is lehet szemünkre!

   

  FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk minősített szakemberre!

   

  A LED képvilágítók főbb jellemzői:

   

  • Kiváló hatékonyság: a LED képvilágítók a LED technológia alacsony fogyasztásának köszönhetően akár 80%-al kevesebb áramot fogyasztanak, mint a hagyományos fényforrások.
  • Kompakt méret: a LED képvilágító vékony kialakításának köszönhetően kis helyet foglal, illetve zavartalan rálátást biztosít a megvilágított képre, nem kitakarva azt.
  • Diszkrét megjelenés: a LED képvilágítók kis méretüknek köszönhetően bárhova könnyen elhelyezhetőek anélkül, hogy zavaró látványt keltenének, remekül beolvadnak a környezetükbe.
  • Takarékos üzemelés: a LED technológiának köszönhetően az üzemeltetési költségek hatékonyan csökkenthetők, összevetve a hagyományos világítási megoldásokkal, akár 80% energiamegtakarítás is elérhető.
  • Komplett szett: a LED képvilágítók beépített tápegységgel kerülnek forgalomba, így nem kell hozzájuk külön működtetőt beszerezni.
  • Egyszerű felszerelés: a LED képvilágítók felszerelése igen egyszerű. A lámpa talpazatában elhelyezett konzolt kell csak felszerelni a falra, majd az elektromos bekötést követően a lámpatestet hozzárögzíteni. Felszerelésnél ügyeljünk a megfelelő elhelyezésre, beleértve a zavaró és káros szembevilágítás elkerülését.
   FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk szakemberre!
 • Raktárkészlet
  VAN
 •  

   Kialakítás:

   LED képvilágító

   LED típusa:

   40 db SMD

   Kibocsátott fény:

   melegfehér 3000°K

   Teljesítmény:

   8W (hagyományos 50W-nak megfelelő)

   Fényáram:

   ~600 lm

   Sugárzási szög:

   120°

   Búra anyaga:

   műanyag

   Keret anyaga:

   fém

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Energia besorolás:

   A+

   Színvisszaadási index:

   >80

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   IP20

   Élettartam:  20 000 óra

   Üzemi hőmérséklet:

   -20 ~ 45°C

   Méretek:

   500 x 55 x 185 mm

   Garancia:

   3 év

   Tanusítványok:  CE, RoHS

   

Webáruház készítés