Új jelszó kérése
Termék részletek


LED fényforrás E14 R50 reflektor COG "izzószálas" 4W melegfehér V-TAC

LED fényforrás E14 R50 reflektor COG "izzószálas" 4W melegfehér V-TAC
 • Méretek
1 156 Ft

LED "izzószálas" R50 reflektor fényforrás

4 Watt, Melegfehér fényű (2700°K)

V-TAC 4310

 

 • Ez a fényforrás annak ellenére, hogy LED technológiával készült, rendkívül hasonlít a hagyományos volfrám izzószálas reflektoros villanykörtéhez. Ebből adódik az "izzószálas" megnevezés is, mivel a LED-ek úgy kerültek kialakításra az üvegbúrán belül, mintha azok ténylegesen izzószálak lennének.

  Ezt a 4W-os LED fényforrást a hagyományos 40W-os izzó helyett ajánljuk.

  Az energiatakarékos fényforrások új tagja az úgynevezett Chip on Glass (COG) LED technológiával rendelkezik. Ez a típusú fényforrás remekül ötvözi a hagyományos izzószálas villanykörték hangulatát a modern kor energiatakarékos elvárásainak megfelelő LED technológiával. A hagyományos villanykörte formának köszönhetően igazi energiatakarékos megfelelője a régi reflektorizzóknak.

  Amíg az egyéb korábbi LED technológiát alkalmazó fényforrásokban a LED chipek sugárzási szöge 120° közelében van, a COG LED szinte 360°-ban bocsát ki fényt. Ez a tulajdonsága remekül kihasználható a reflektor típusú fényforrásokban, ahol a foncsorozott tükrözőfelület segítségével hasznosítani és irányítani lehet a COG LED által minden irányba kibocsátott összes fényt.

  Ellentétben más típusú energiatakarékos (pl. kompakt fénycsöves) fényforrásokkal a LED fényforrás nem érzékeny a felkapcsolásokra, valamint azonnal teljes fényerőt biztosít, nincs bemelegedési idő! Formája jobban illeszkedik a lámpatesthez (nem lóg ki belőle).Főbb jellemzők:

   

  • Energiatakarékosság: a COG LED izzószálas (filament) fényforrások akár 80%-al kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos volfrám izzószálas villanykörték.
  • Hosszú élettartam: a filament LED fényforrások élettartama akár a hússzorosa lehet a hagyományos volfrámizzókénak (1000 óra), továbbá akár tízszerese is a kompakt fénycsöveknek (600-12000 óra, minőségfüggő).
  • Diszkrét megjelenés: az üvegbúrás filament LED fényforrások kinézete szinte teljes mértékben azonos a hagyományos volfrámizzókéval, így ugyanazt a látványt és hangulatot nyújtják, mint elődeik.
  • Nincs ultraibolya (UV) és infravörös (IR) közeli fénykibocsátás
  • Azonnali működés: ellentétben a hagyományos energiatakarékos fényforrásokkal, a felkapcsolást követően azonnal 100% fényerőt biztosítanak, nincs bemelegedési idő.
   Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Alacsony üzemelési hőmérséklet: a LED izzószálas fényforrások használat közben nem forrósodnak fel, így működés közbeni véletlen érintésük nem okoz égési sérülést.
  • Egyszerű felhasználás: nem igényel semmilyen tápegységet, elektronikus előtétet használatuk; egy az egyben cserélhetőek a hagyományos volfrámizzókkal.

  Felhasználási területek:

  • Lakások, lakóépületek
  • Szállodák, vendéglátóhelyek
  • Kiállítási területek
  • Kiemelő megvilágítások

 •  

   Foglalat:

   E14

   LED típusa:

   Filament COG "izzószálas"

   Kibocsátott fény:

   melegfehér 2700°K

   Teljesítmény:

   4W (hagyományos 40W-nak megfelelő)

   Teljesítménytényező (PF):

   >0,4

   Fényáram:

   ~320 lm

   Fényhasznosítás:

   80lm/W

   Sugárzási szög:

   70°

   Búra anyaga:

   üveg

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Energia besorolás:

   A+

   Színvisszaadási index (CRI):

   >80

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   nem vízálló (beltéri)

   Élettartam:

   ~20 000 óra

   Fényáramcsökkenés a

   névleges élettartam végén:

   ~70%

   Üzemi hőmérséklet:

   -25 ~ +45°C

   Méretek:

   Búra átmérő: 50 mm

   Hossz: 86 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanusítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés