Új jelszó kérése
Termék részletek


LED fényforrás E27 A65 körte SMD 14W melegfehér V-TAC

Raktárkészlet: VAN
LED fényforrás E27 A65 körte SMD 14W melegfehér V-TAC
 • Méretek
1 194 Ft

LED körte alakú (A65) fényforrás

Melegfehér fényű (2700°K)

V-TAC 4400

 

 • Ez a típusú SMD LED fényforrás család szűkebb fénykibocsátási szöggel lett kialakítva annak érdekében, hogy a megvilágítandó területre távolabbról is (pl. nagy belmagasság esetén) megfelelő mennyiségű fény kerüljön. Ebből adódóan ez a típusú fényforrás inkább előrefelé sugároz, kevésbé oldalirányba, ezért a használatánál ezt mindenképpen szem előtt kell tartani.

  A hagyományos villanykörte formának és a jó fénykibocsátásnak köszönhetően remekül alkalmazhatóak nagy belmagasságú lakásokban, üzletekben.

  Ezt a 14W-os LED fényforrást a hagyományos 90W-os izzók helyett ajánljuk.

  Ellentétben a korábbi LED technológiát alkalmazó fényforrásokkal, melyek a régi technológiából adódóan általában csak előre, a hagyományos fényforrásokhoz képest viszonylag kis sugárzási szögben bocsátottak ki fényt, ennél a fényforrásnál ez szándékosan lett kialakítva, annak érdekében, hogy koncentrált fény jusson nagyobb távolságra is. Ezt a hasznos tulajdonságot az új burarendszernek, illetve a modern, nagyobb fényerejű SMD LED chipeknek köszönheti. Figyelembe véve a szűkebb de nagy intenzitású fénykibocsátást, ez a fényforrás inkább olyan lámpákban használható, melyben nem az oldalra kibocsátott, hanem a koncentrált előre irányuló fény az elsődleges szempont.

  Ellentétben más típusú energiatakarékos (pl. kompakt fénycsöves) fényforrásokkal a LED fényforrás nem érzékeny a felkapcsolásokra, valamint azonnal teljes fényerőt biztosít, nincs bemelegedési idő! Formája jobban illeszkedik a lámpatesthez (nem lóg ki belőle).

   

  Főbb jellemzők:

   

  • Energiatakarékosság: az SMD LED fényforrások akár 80%-al kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos volfrám izzószálas villanykörték.
  • Hosszú élettartam: a LED fényforrások élettartama akár a hússzorosa lehet a hagyományos volfrámizzókénak (1000 óra), továbbá akár tízszerese is a kompakt fénycsöveknek (600-12000 óra, minőségfüggő).
  • Diszkrét megjelenés: a fehér műanyagbúrás LED fényforrások formája többnyire megegyezik a hagyományos volfrámizzókéval, így hasonló látványt és hangulatot nyújtják, mint elődeik.
  • Nincs ultraibolya (UV) és infravörös (IR) közeli fénykibocsátás
  • Azonnali működés: ellentétben a hagyományos energiatakarékos fényforrásokkal, a felkapcsolást követően azonnal 100% fényerőt biztosítanak, nincs bemelegedési idő.
   Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Alacsony üzemelési hőmérséklet: az SMD LED fényforrások használat közben nem forrósodnak fel, így működés közbeni véletlen érintésük nem okoz égési sérülést.
  • Egyszerű felhasználás: nem igényel semmilyen tápegységet, elektronikus előtétet használatuk; egy az egyben cserélhetőek a hagyományos volfrámizzókkal.

  Felhasználási területek:

  • Lakások, lakóépületek
  • Társasházi lépcsőházak
  • Szállodák, vendéglátóhelyek
  • Kiállítási területek
  • Kertvilágítások (megfelelő védelemmel rendelkező lámpatestekben!)

 • Raktárkészlet
  VAN
 •  

   Foglalat:

   E27

   LED típusa:

   SMD

   Kibocsátott fény:

   melegfehér 2700°K

   Teljesítmény:

   14 W (hagyományos 90W-nak megfelelő)

   Teljesítménytényező (PF):

   >0,5

   Fényáram:

   ~1320 lm

   Fényhasznosítás:

   90 lm/W

   Sugárzási szög:

   130°

   Búra anyaga:

   fehér műanyag

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Energia besorolás:

   A+

   Színvisszaadási index (CRI):

   >80

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   nem vízálló (beltéri)

   Élettartam:

   ~20 000 óra

   Fényáramcsökkenés a

   névleges élettartam végén:

   ~70%

   Üzemi hőmérséklet:

   -25 ~ +45°C

   Méretek:

   Búra átmérő: 65 mm

   Hossz: 130 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanúsítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés