Új jelszó kérése
Termék részletek


Dome Light MW Sensor kerek mennyezeti LED lámpa 16W természetesfehér IP54, fehér V-TAC

Raktárkészlet: NINCS
Dome Light MW Sensor kerek mennyezeti LED lámpa 16W természetesfehér IP54, fehér V-TAC
 • Dome Light MW Sensor kerek mennyezeti LED lámpa 16W természetesfehér IP54, fehér V-TAC
14 503 Ft
Nincs raktáron

Mozgásérzékelős LED mennyezeti lámpa 16W

Természetesfehér fényű (4500°K)

V-TAC 4965

A LED mennyezeti lámpák egyszerű és kompakt megoldást kínálnak világítási igényeinknek akár a szobákban, gardróbban, folyosókon, lépcsőházakban vagy egyéb helységben.

 • Az egyszerű kerek formának köszönhetően bárhol elhelyezhető anélkül, hogy megjelenése zavaró lenne. A lámpatest mindössze 96 mm vastag így jelentősen nem "lóg" be a megvilágítandó területre.

  Ez a 16W-os LED lámpa a hagyományos 90W-os fényforrásnak megfelelő fényerőt biztosít.

  Ez a LED lámpa beépített mikrohullámú mozgásérzékelőt tartalmaz, így remekül használható olyan helyeken, ahol igény van az automatikus, mozgásra történő felkapcsolásra. A lámpatest 230V-os elektromos bekötését a benne elhelyezett sorkapocs segítségével tehetjük meg. A mozgásérzékelő kimenete szükség esetén továbbfűzhető, amennyiben a helységben további lámpák felszerelése szükséges, ezáltal ezek a lámpák nem igényelnek mozgásérzékelőt, mégis jelenlét esetén együtt kapcsolódnak fel.

  FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk minősített szakemberre!

  Ennek a LED lámpának a kompakt kialakításon kívül nagy előnye a viszonylag nagy felületű, egyenletes, homogén fénykibocsátás, melynek elenyésző az árnyékképzése.

   

  A LED lámpák főbb jellemzői:

   

  • Kiváló hatékonyság: a LED lámpák a LED technológia alacsony fogyasztásának köszönhetően akár 80%-al kevesebb áramot fogyasztanak mint a hagyományos fényforrások.
  • Kompakt méret: a LED lámpa vastagsága mindössze 96 mm. Ez lehetőséget biztosít olyan helyekre történő beépítésre is, ahol a kialakításból adódóan kevés hely maradt hagyományos lámpatestek használatára.
  • Diszkrét megjelenés: a LED lámpa letisztult, egyszerű kerek fornájának köszönhetően bárhol szolidan meghúzódik, akár a mennyezeten, akár az oldalfalon kerül elhelyezésre szobákban, folyosókon vagy lépcsőházakban, biztosítva a szükséges megvilágítást. 
  • Takarékos üzemelés: a LED technológiának köszönhetően az üzemeltetési költségek hatékonyan csökkenthetők, összevetve a hagyományos világítási megoldásokkal, akár 80% energiamegtakarítás is elérhető. Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Beépített mozgásérzékelő: a beépített mikrohullámú mozgásérzékelőnek köszönhetően mozgás/jelenlét esetén automatikusan felkapcsolódik a lámpa. Ennek kimenete továbbfúzhető további lámpákhoz, ezáltal a mozgásérzékelővel nem rendelkező lámpák is vezérelhetővé válnak.
  • Komplett szett: a LED lámpák beépített tápegységgel kerülnek forgalomba, így nem kell hozzájuk külön működtetőt beszerezni.
  • Egyszerű felszerelés: a LED lámpa felszerelése igen egyszerű. A lámpához mellékelt csavarok segítségével a kívánt felületre a megfelelő méretű lyuk kifúrását követő felcsavarozását, valamint a megfelelő  elektromos bekötést követően a lámpatest használatra kész.
   FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk szakemberre!

   

 • Raktárkészlet
  NINCS
 •  

   Kialakítás:

   Mennyezetre/falra szerelhető LED lámpa

   LED típusa:

   SMD

   Kibocsátott fény:

   természetesfehér 4500°K

   Teljesítmény:

   16W (hagyományos 90W-nak megfelelő)

   Fényáram:

   ~1200 lm

   Sugárzási szög:

   ~120° / 360°

   Búra anyaga:

   áttetsző fehér műanyag

   Keret anyaga:

   fehér műanyag

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Energia besorolás:

   A+

   Színvisszaadási index:

   >80

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   IP54 fröccsenő víz ellen védett

   Mozgásérzékelő:

   Igen (mikrohullámú)

   Fényérzékenység:

   3 - 2000 Lux (beállítható)

   Időzítés:

   10 mp - 12 perc (beállítható)

   Érzékelési szög:

   360°

   Érzékelési távolság:

   1 - 8 méter (beállítható)

   További terhelhetőség:

   max. 300W

   Élettartam:

   ~20 000 óra

   Üzemi hőmérséklet:

   -20 ~ 40°C

   Méretek:

   296 x 96 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanusítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés