Új jelszó kérése
Termék részletek


Dome Light MW Sensor kerek mennyezeti lámpa E27 foglalattal, fehér V-TAC

Dome Light MW Sensor kerek mennyezeti lámpa E27 foglalattal, fehér V-TAC
 • Dome Light MW Sensor kerek mennyezeti lámpa E27 foglalattal, fehér V-TAC
 • Dome Light MW Sensor kerek mennyezeti lámpa E27 foglalattal, fehér V-TAC
 • Belső nézet
10 668 Ft

Mozgásérzékelős mennyezeti lámpa E27 foglalattal

V-TAC 4966

A mennyezeti lámpák egyszerű és kompakt megoldást kínálnak világítási igényeinknek akár a szobákban, gardróbban, folyosókon, lépcsőházakban vagy egyéb helységben.

 • Az egyszerű kerek formának köszönhetően bárhol elhelyezhető anélkül, hogy megjelenése zavaró lenne. A lámpatest mindössze 96 mm vastag így jelentősen nem "lóg" be a megvilágítandó területre.

   

  Ez a lámpa beépített mikrohullámú mozgásérzékelőt tartalmaz, így remekül használható olyan helyeken, ahol igény van az automatikus, mozgásra történő felkapcsolásra. A lámpatest 230V-os elektromos bekötését a benne elhelyezett sorkapocs segítségével tehetjük meg. A mozgásérzékelő kimenete szükség esetén továbbfűzhető, amennyiben a helységben további lámpák felszerelése szükséges, ezáltal ezek a lámpák nem igényelnek mozgásérzékelőt, mégis jelenlét esetén együtt kapcsolódnak fel.

  FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk minősített szakemberre!

   

  A lámpa főbb jellemzői:

   

  • Kompakt méret: a lámpa vastagsága mindössze 96 mm. Ez lehetőséget biztosít olyan helyekre történő beépítésre is, ahol a kialakításból adódóan kevés hely maradt hagyományos lámpatestek használatára.
  • Diszkrét megjelenés: a lámpa letisztult, egyszerű kerek fornájának köszönhetően bárhol szolidan meghúzódik, akár a mennyezeten, akár az oldalfalon kerül elhelyezésre szobákban, folyosókon vagy lépcsőházakban, biztosítva a szükséges megvilágítást. 
  • Beépített mozgásérzékelő: a beépített mikrohullámú mozgásérzékelőnek köszönhetően mozgás/jelenlét esetén automatikusan felkapcsolódik a lámpa. Ennek kimenete továbbfúzhető további lámpákhoz, ezáltal a mozgásérzékelővel nem rendelkező lámpák is vezérelhetővé válnak.
  • Egyszerű felszerelés: a lámpa felszerelése igen egyszerű. A lámpához mellékelt csavarok segítségével a kívánt felületre a megfelelő méretű lyuk kifúrását követő felcsavarozását, valamint a megfelelő  elektromos bekötést követően a lámpatest használatra kész.
   FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk szakemberre!

   

 •  

   Kialakítás:

   Mennyezetre/falra szerelhető lámpatest

   Teljesítmény:

   max 60W

   Foglalat típusa:

   E27

   Sugárzási szög:

   ~160° / 360°

   Búra anyaga:

   áttetsző fehér műanyag

   Keret anyaga:

   fehér műanyag

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   IP44 fröccsenő víz ellen védett

   Mozgásérzékelő:

   Igen (mikrohullámú)

   Fényérzékenység:

   3 - 2000 Lux (beállítható)

   Időzítés:

   10 mp - 12 perc (beállítható)

   Érzékelési szög:

   360°

   Érzékelési távolság:

   1 - 8 méter (beállítható)

   További terhelhetőség:

   max. 300W

   Üzemi hőmérséklet:

   -20 ~ 40°C

   Méretek:

   296 x 96 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanusítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés