Új jelszó kérése
Termék részletek


Ceiling Light kerek mennyezeti LED lámpa 15W természetesfehér, IP44 V-TAC

Raktárkészlet: NINCS
Ceiling Light kerek mennyezeti LED lámpa 15W természetesfehér, IP44 V-TAC
 • Ceiling Light kerek mennyezeti LED lámpa 15W természetesfehér, IP44 V-TAC
 • Ceiling Light kerek mennyezeti LED lámpa 15W természetesfehér, IP44 V-TAC
4 826 Ft
Nincs raktáron

LED mennyezeti lámpa 15W

Természetesfehér fényű (4000°K)

V-TAC 5566

A LED mennyezeti lámpák egyszerű és kompakt megoldást kínálnak világítási igényeinknek akár a szobákban, gardróbban, folyosókon, lépcsőházakban vagy egyéb helységben.

 • Az egyszerű kerek formának köszönhetően bárhol elhelyezhető anélkül, hogy megjelenése zavaró lenne. A lámpatest mindössze 48 mm vastag így jelentősen nem "lóg" be a megvilágítandó területre.

  Ez a 15W-os LED lámpa a hagyományos 95W-os fényforrásnak megfelelő fényerőt biztosít.

  Ez a LED lámpa beépített tápegységet tartalmaz, így nincs szükség külön működtető használatára. A lámpatest 230V-os elektromos bekötését a benne elhelyezett sorkapocs segítségével tehetjük meg. Mivel a lámpatest nem tartalmaz kapcsolót - javasolt kapcsolt (villanykapcsoló utáni) hálózatra kötni.

  FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk minősített szakemberre!

  Ennek a LED lámpának a kompakt kialakításon kívül nagy előnye a viszonylag nagy felületű, egyenletes, homogén fénykibocsátás, melynek elenyésző az árnyékképzése.

   

  A LED lámpák főbb jellemzői:

   

  • Kiváló hatékonyság: a LED lámpák a LED technológia alacsony fogyasztásának köszönhetően akár 80%-al kevesebb áramot fogyasztanak mint a hagyományos fényforrások.
  • Kompakt méret: a LED lámpa vastagsága mindössze 48 mm. Ez lehetőséget biztosít olyan helyekre történő beépítésre is, ahol a kialakításból adódóan kevés hely maradt hagyományos lámpatestek használatára.
  • Diszkrét megjelenés: a LED lámpa letisztult, egyszerű kerek fornájának köszönhetően bárhol szolidan meghúzódik, akár a mennyezeten, akár az oldalfalon kerül elhelyezésre szobákban, folyosókon vagy lépcsőházakban, biztosítva a szükséges megvilágítást. 
  • Takarékos üzemelés: a LED technológiának köszönhetően az üzemeltetési költségek hatékonyan csökkenthetők, összevetve a hagyományos világítási megoldásokkal, akár 80% energiamegtakarítás is elérhető. Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Komplett szett: a LED lámpák beépített tápegységgel kerülnek forgalomba, így nem kell hozzájuk külön működtetőt beszerezni.
  • Egyszerű felszerelés: a LED lámpa felszerelése igen egyszerű. A lámpához mellékelt csavarok segítségével a kívánt felületre a megfelelő méretű lyuk kifúrását követő felcsavarozását, valamint a megfelelő  elektromos bekötést követően a lámpatest használatra kész.
   FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk szakemberre!

   

 • Raktárkészlet
  NINCS
 •  

   Kialakítás:

   Mennyezetre/falra szerelhető LED lámpa

   LED típusa:

   SMD

   Kibocsátott fény:

   természetesfehér 4000°K

   Teljesítmény:

   15W (hagyományos 95W-nak megfelelő)

   Fényáram:

   ~1250 lm

   Sugárzási szög:

   110°

   Búra anyaga:

   áttetsző fehér műanyag

   Keret anyaga:

   fehér műanyag ház

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Energia besorolás:

   A+

   Színvisszaadási index:

   >80

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   IP44

   Élettartam:

   ~20 000 óra

   Üzemi hőmérséklet:

   -20 ~ 40°C

   Méretek:

   Ø220 x 48 mm (új változat Ø200 x 47,5)

   Garancia:

   2 év

   Tanusítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés