Új jelszó kérése
Termék részletek


LED fénycső T8 nano plastic 60 cm 10W ROT forgatható melegfehér V-TAC

Raktárkészlet: VAN
LED fénycső T8 nano plastic 60 cm 10W ROT forgatható melegfehér V-TAC
1 245 Ft

LED fénycső 10W 60 cm forgatható

Melegfehér fényű (3000°K)

V-TAC 6229

 

 • Az új típusú T8 LED fénycső család nano műanyag burkolatot kapott. Sugárzási szöge 160°-os. Ellentétben a hagyományos LED fénycsövekkel, a fénycső fejelése +/-90°-ban forgatható, így remekül illeszkedik bármely armatúrába, függetlenül attól, hogy a fénycső foglalatba helyezésének iránya párhuzamos vagy merőleges a fénykibocsátás irányával.

  A hagyományos fénycsövek 360°-ban (teljes körben) bocsátanak ki fényt, így a rögzítésüktől és ebből adódóan elektromos érintkezésüktől eltekintve nem okoz problémát milyen szögben állnak. A LED fénycsövek kialakításukból adódóan nem képesek teljes 360°-ban sugározni, így ügyelni kell arra, hogy milyen foglalatú armatúrába kerülnek. A fénykibocsátás iránya az érintkező tüskék vonalára merőleges, így a LED fénycső behelyezésénél a rögzítést (90°-os elfordítást) követően előfordulhat, hogy nem megfelelő irányba világít. Ezt a hátrányt hivatott kiküszöbölni a forgatható végú LED fénycső.

  Ezt a 10W-os LED fénycsövet a hagyományos 18W-os fénycső helyett ajánljuk.

  A LED fénycső egyenletes, vibrálásmentes melegfehér fénye miatt remek energiatakarékos fényforrása lehet irodáknak, iskoláknak, raktáraknak, garázsoknak, illetve minden olyan helységnek ahol előzetesen hagyományos fénycsöves világítás került kialakításra és melegfehér fényre van igény.

  Ellentétben a hagyományos fénycsövekkel (vagy kompakt fénycsövekkel) a LED fénycső nem érzékeny a felkapcsolásokra, valamint azonnal teljes fényerőt biztosít, nincs bemelegedési idő, villogás, illetve vibrálás!

   

  Főbb jellemzők:

   

  • Energiatakarékosság: az SMD LED fénycsövek 50%-al kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos fénycsövek.
  • Hosszú élettartam: a LED fénycsövek élettartama akár tízszerese is lehet a hagyományos fénycsőnek és kompakt fénycsöveknek.
  • Diszkrét megjelenés: a fehér üvegburás LED fénycsövek formája többnyire megegyezik a hagyományos fénycsövekével, így hasonló látványt és hangulatot nyújtják, mint elődeik.
  • Nincs ultraibolya (UV) és infravörös (IR) közeli fénykibocsátás
  • Azonnali működés: ellentétben a hagyományos energiatakarékos fényforrásokkal, a felkapcsolást követően azonnal 100% fényerőt biztosítanak, nincs bemelegedési idő és villogás.
  • Alacsony üzemelési hőmérséklet: az SMD LED fénycsövek használat közben nem forrósodnak fel, így működés közbeni véletlen érintésük nem okoz égési sérülést.
  • Egyszerű felhasználás: nem igényel semmilyen tápegységet, elektronikus előtétet használatuk; egy az egyben cserélhetőek a hagyományos fénycsövekkel*.

  * Amennyiben vasmagos/gyújtós előtéttel rendelkező lámpatestbe kerül beszerelésre, ki kell venni a régi fénycsőgyújtót, és a LED fénycsőhöz mellékelt "LED gyújtóra" kell cserélni azt.

  Ha elektronikus előtéttel rendelkező lámpatestbe kerül beépítésre, az előtétet ki kell kötni és a LED fénycsövet a mellékelt útmutató alapján kell bekötni.

  Figyelem! Ezt a műveletet csak megfelelő képesítéssel rendelkező szakember végezheti el!

  Felhasználási területek:

  • Lakások, lakóépületek
  • Iskolák
  • Irodaházak, korházak
  • Lépcsőházak, folyosók
  • Szállodák, vendéglátóhelyek
  • Kiállítási területek
 • Raktárkészlet
  VAN
 •  Foglalat:

   G13

   Forgatható:

   igen 180°

   LED típusa:

   SMD

   Kibocsátott fény:

   melegfehér 3000°K

   Teljesítmény:

   10W (hagyományos 18W-nak megfelelő)

   Fényáram:

   ~800 lm

   Sugárzási szög:

   160°

   Búra anyaga:

   áttetsző nano műanyag

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Energia besorolás:

   A+

   Színvisszaadási index:

   >80

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Betáplálás:

   egy végén táplált

   Védelem:

   IP20 nem vízálló (beltéri)

   Élettartam:

   ~20 000 óra

   Üzemi hőmérséklet:

   −20 ~ 50°C

   Méretek:

   Búra átmérő: 28 mm (T8)

   Hossz: 600 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanúsítványok:

   CE, EMC, LVD, RoHS

   

Webáruház készítés