Új jelszó kérése
Termék részletek


Fali napelemes LED lámpa 1,5W PIR + akku IP65, fehér V-TAC

Raktárkészlet: VAN
Fali napelemes LED lámpa 1,5W PIR + akku IP65, fehér V-TAC
 • Fali napelemes LED lámpa 1,5W PIR + akku IP65, fehér V-TAC
 • Fali napelemes LED lámpa 1,5W PIR + akku IP65, fehér V-TAC
 • Fali napelemes LED lámpa 1,5W PIR + akku IP65, fehér V-TAC
 • Fali napelemes LED lámpa 1,5W PIR + akku IP65, fehér V-TAC
 • Fali napelemes LED lámpa 1,5W PIR + akku IP65, fehér V-TAC
 • Vízálló
 • Méretek
8 128 Ft

Napelemes fali LED lámpa mozgásérzékelővel

Beépített akkumulátorral, IP65 védelemmel

Természetesfehér fényű (4000°K)

V-TAC 8276

 • A napelemes LED falilámpa mozgásérzékelővel felszerelve remek világítási megoldás lehet azokon a helyeken, ahol a elektromos hálózathoz történő csatlakozás nem megoldható, de igény van az adott terület megvilágítására.

  A falilámpa egyedi, modern formájának köszönhetően jól illeszkedik a környezetébe. A falilámpa nem igényel hálózati táplálást, mivel beépített tölthető akkumulátorról üzemel, melynek töltéséről a lámpa tetején elhelyezett napelemek gondoskodnak. Teljes töltöttség esetén akár 8-24 órán keresztül is üzemel.

  A megfelelő töltés érdekében ügyeljünk a megfelelő elhelyezésre, hogy nappal elegendő fény érje a napelemeket, hogy az akkumulátort kellően feltölthesse.

  A falilámpa megfelelő kültéri védettséggel (IP65) rendelkezik, így nem okoz problémát ha közvetlen víz éri.

  A lámpa infravörös mozgásérzékelővel van felszerelve, amely bekapcsolást követően válik aktívvá. Ez esetben a mozgásérzékelő hatótávolságán belül történő mozgás esetén bekapcsolja a LED világítást, amely a mozgás megszűntét követő kb. 10 másodperc után kialszik.

  Ez a LED lámpa két üzemmóddal rendelkezik, melyek kiválasztását a rajta elhelyezett gombbal tehetjük meg. A kiválasztott üzemmódot a lámpa villanása jelzi vissza:

  1. üzemmód

  Bekapcsolást követően a világítás egyszer felvillan, jelezve az 1. üzemmódot. Ebben a módban az érzékelési tartományon belüli mozgás esetén a lámpa teljes fényerővel világítani kezd, majd a mozgás megszűntével 10 másodperc múlva átkapcsol csökkentett fényerejű világításra mind elől és hátul.

  2. üzemmód

  A gomb másodszori megynomására a világítás kétszer villan, jelezve a 2. mód kiválasztását. Ez esetben a mozgás észlelésének megszűnte után 10 másodperccel az első világítás lekapcsol és csak a hátsó világítás marad aktív.

  A gomb harmadszori megnyomásával kapcsolhatjuk ki a lámpát, ez esetben a világítás háromszor villan, jelezve, hogy a lámpát kikapcsoltuk.

   

  Ez a 1,5W-os LED falilámpa a hagyományos 20W-os fényforrásnak megfelelő fényerőt biztosít.

   

  Figyelem! A LED falilámpa elhelyezésénél kerüljük a kibocsátott fény közvetlen szembe jutását, mert a nem megfelelően beállított világítás zavaró és egyben káros is lehet szemünkre!

   

  A LED falilámpa főbb jellemzői:

   

  • Kiváló hatékonyság: a LED lámpák a LED technológia alacsony fogyasztásának köszönhetően akár 80%-al kevesebb áramot fogyasztanak, mint a hagyományos fényforrások. Mivel ez a falilámpa nem kapcsolódik az elektromos hálózatra így onnan nincs mérhető fogyasztása.
  • Kompakt méret: a LED falilámpa vékony kialakításának köszönhetően kis helyet foglal, annak ellenére, hogy beépített akkumulátort, napelemet és mozgásérzékelőt is tartalmaz.
  • Diszkrét megjelenés: a LED falilámpa kis méretének köszönhetően bárhova könnyen elhelyezhető anélkül, hogy zavaró látványt keltene, remekül beolvad a környezetébe.
  • Takarékos üzemelés: a napelemes, akkumulátoros kialakításnak köszönhetően nincs üzemeltetési költsége!
  • Komplett szett: a LED falilámpa beépített akkumulátorral, annak töltését biztosító napelemmel rendelkezik, így az elektromos hálózattól függetlenül bárhova felszerelhető.
  • Egyszerű felszerelés: a LED falilámpa felszerelése igen egyszerű. A lámpa a mellékelt két csavarral szerelhető fel a falra, és megfelelő töltöttség esetén már használható is.
 • Raktárkészlet
  VAN
 •  

   Kialakítás:

   Napelemes LED falilámpa

   LED típusa:

   12 db (elől) + 2 db (hátul) SMD

   Kibocsátott fény:

   természetesfehér 4000°K

   Teljesítmény:

   1,5W

   Fényáram:

   ~220 lm

   Hatékonyság:

   140 lm/W

   Sugárzási szög:

   90°

   Anyaga:

   ABS + polikarbonát

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Energia besorolás:

   A++

   Színvisszaadási index:

   >80

   Tápfeszültség:

   3,7 V 1200 mAh akkumulátor

   Töltési idő:

   6~7 óra napfényben

   Üzemidő:

   8~24 óra

   Észlelési tartomány:

   2~6 méter / 120°

   Időzítés:

   10 másodperc

   Védelem:

   IP65

   Élettartam:  20 000 óra

   Üzemi hőmérséklet:

   -20 ~ 45°C

   Méretek:

   144,5 x 96 x 79 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanusítványok:  CE, EMC, RoHS

   

   

Webáruház készítés