Új jelszó kérése
Termék részletek


LED T5 bútorvilágító 58 cm 7W természetesfehér SAMSUNG chip V-TAC

Raktárkészlet: VAN
LED T5 bútorvilágító 58 cm 7W természetesfehér SAMSUNG chip V-TAC
 • Toldó csatlakozó
 • LED T5 bútorvilágító 58 cm 7W természetesfehér SAMSUNG chip V-TAC
 • LED T5 bútorvilágító 58 cm 7W természetesfehér SAMSUNG chip V-TAC
 • Sorolható
 • Kapcsoló
 • Méretek
2 184 Ft

LED T5 bútorvilágító 7W

Samsung chip

Természetesfehér fényű (4000°K)

V-TAC 693

A LED T5 bútorvilágítók egyszerű és kompakt megoldást kínálnak világítási igényeinknek akár a konyhában, gardróbban vagy egyéb helységben, de remek megoldása lehet bútorok, polcok megvilágításának is.

 • A keskeny kialakításának és egyzerű felszerelhetőségnek köszönhetően bárhol könnyedén elhelyezhető anélkül, hogy megjelenése zavaró lenne.

  Ideális megoldása lehet "szoknyával" rendelkező konyhai felsőszekrények alatti munkaterületek egyszerűen kivitelezhető megvilágítására, gardróbszekrények, polcok megvilágítására.

  Több (max. 100W-ig) T5 bútorvilágító a mellékelt csatlakozó segítségével sorba köthető, így alkotva egy rendszert, ezáltal hosszab terület is megvilágítható külön kábelezés nélkül.

  Ez a 7W-os LED T5 bútorvilágító a hagyományos 40W-os fényforrásnak megfelelő fényerőt biztosít.

  A T5 bútorvilágító beépített tápegységet tartalmaz, így elhelyezésénél nem kell annak külön helyet kialakítani. A lámpatest a 230V-os elektromos bekötéshez kb. 10 cm kábellel rendelkezik, mely segítségével lehet a hálózatra kötni.

  FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk minősített szakemberre!

  A LED T5 Bútorvilágítónak a kompakt kialakításon kívül nagy előnye a viszonylag nagy felületű, egyenletes, homogén fénykibocsátás, melynek elenyésző az árnyékképzése.

   

  A LED T5 bútorvilágítók főbb jellemzői:

   

  • Kiváló hatékonyság: a LED T5 bútorvilágítók a LED technológia alacsony fogyasztásának köszönhetően akár 80%-al kevesebb áramot fogyasztanak mint a hagyományos fényforrások.
  • Kompakt méret: a LED T5 bútorvilágítók szélessége mindössze 2,8 cm. Ez lehetőséget biztosít olyan helyekre történő beépítésre is, ahol a kialakításból adódóan kevés hely maradt hagyományos lámpatestek használatára.
  • Diszkrét megjelenés: a LED T5 bútorvilágítók a konyhapult fölé felszerelve szolidan meghúzódnak a konyhaszekrény alján, vagy akár egyéb bútorok, szekrények, gardróbok polcai, akasztói felett, biztosítva a szükséges megvilágítást. 
  • Takarékos üzemelés: a LED technológiának köszönhetően az üzemeltetési költségek hatékonyan csökkenthetők, összevetve a hagyományos világítási megoldásokkal, akár 80% energiamegtakarítás is elérhető. Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel, vagy bútorok, gardróbok esetén nyitásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Komplett szett: a LED T5 bútorvilágítók beépített tápegységgel kerülnek forgalomba, így nem kell hozzájuk külön működtetőt beszerezni.
  • Egyszerű felszerelés: a LED T5 bútorvilágítók felszerelése igen egyszerű. A lámpához mellékelt két rögzítőlemez felcsavarozását, valamint a megfelelő  elektromos bekötést követően a lámpatestet csak fel kell pattintani a tartólemezekre.
   FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk szakemberre!
 • Raktárkészlet
  VAN
 •  

   Kialakítás:

   Kompakt T5 LED bútorvilágító lámpa

   LED típusa:

   SMD (Samsung LED)

   Kibocsátott fény:

   természetesfehér 4000°K

   Teljesítmény:

   7W

   Fényáram:

   ~630 lm

   Sugárzási szög:

   120°

   Búra anyaga:

   áttetsző fehér műanyag

   Keret anyaga:

   fehér műanyag

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Sorolható:

   igen (max. 100W-ig)

   Beépített kapcsoló:

   van

   Energia besorolás:

   A+

   Színvisszaadási index:

   >80

   Tápfeszültség:

   200~240V (AC)

   Védelem:

   nem vízálló (beltéri)

   Élettartam:

   ~30 000 óra

   Üzemi hőmérséklet:

   -20 ~ 45°C

   Méretek:

   570 (582*) x 22,8 x 30 mm  (*toldó csatlakozóval)

   Garancia:

   5 év

   Tanusítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés