Új jelszó kérése
Termék részletek


LED bútorvilágító 120 cm 30W SB evolution természetesfehér V-TAC

LED bútorvilágító 120 cm 30W SB evolution természetesfehér V-TAC
 • Méretek
8 382 Ft

LED bútorvilágító 30W

Természetesfehér fényű (4000°K)

V-TAC 6491

A LED bútorvilágítók egyszerű és kompakt megoldást kínálnak világítási igényeinknek akár a konyhában, gardróbban vagy egyéb helységben, de remek megoldása lehet bútorok, polcok megvilágításának is.

 • A "Super Slim" vékony kialakításának köszönhetően bárhol elhelyezhető anélkül, hogy megjelenése zavaró lenne. A lámpatest mindössze 2,5 cm vastag így nem "lóg" be a megvilágítandó területre.

  A bútorvilágító lámpába nagy fényerejű Super Bright LED-ek kerültek beépítésre, amik kimagasló 160 lumen/watt fényhasznosítással rendelkeznek, melynek köszönhetően alacsony fogyasztás mellett is rendkívül nagy fényerőt biztosíztanak.

  Ideális megoldása lehet konyhapultok munkaterületének egyszerűen kivitelezhető megvilágítására, gardróbszekrények, polcok megvilágítására, de kompakt kialakításának és nagy fényerejének köszönhetően akár általános világítási célokra is remekül használható.

   

  A bútorvilágító beépített tápegységet tartalmaz, így elhelyezésénél nem kell annak külön helyet kialakítani. A lámpatest a 230V-os elektromos bekötéshez kb. 45 cm kábellel rendelkezik, melyet - mivel a lámpatest nem tartalmaz kapcsolót - javasolt kapcsolt (villanykapcsoló utáni) hálózatra kötni.

  FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk minősített szakemberre!

  A LED Bútorvilágítónak a kompakt kialakításon kívül nagy előnye a viszonylag nagy felületű, egyenletes, homogén fénykibocsátás, melynek elenyésző az árnyékképzése.

   

  A LED bútorvilágítók főbb jellemzői:

   

  • Kiváló hatékonyság: a LED bútorvilágítók a LED technológia alacsony fogyasztásának köszönhetően akár 90%-al kevesebb áramot fogyasztanak mint a hagyományos fényforrások.
  • Kompakt méret: a LED bútorvilágítók vastagsága mindössze 2,5 cm. Ez lehetőséget biztosít olyan helyekre történő beépítésre is, ahol a kialakításból adódóan kevés hely maradt hagyományos lámpatestek használatára.
  • Diszkrét megjelenés: a LED bútorvilágítók a konyhapult fölé felszerelve szolidan meghúzódnak a konyhaszekrény alján, vagy akár egyéb bútorok, szekrények, gardróbok polcai, akasztói felett, biztosítva a szükséges megvilágítást. 
  • Takarékos üzemelés: a LED technológiának köszönhetően az üzemeltetési költségek hatékonyan csökkenthetők, összevetve a hagyományos világítási megoldásokkal, akár 90% energiamegtakarítás is elérhető. Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel, vagy bútorok, gardróbok esetén nyitásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Komplett szett: a LED bútorvilágítók beépített tápegységgel kerülnek forgalomba, így nem kell hozzájuk külön működtetőt beszerezni.
  • Egyszerű felszerelés: a LED bútorvilágítók felszerelése igen egyszerű. A lámpához mellékelt két rögzítőlemez felcsavarozását, valamint a megfelelő  elektromos bekötést követően a lámpatestet csak fel kell pattintani a tartólemezekre.
   FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk szakemberre!
 •  

   Kialakítás:

   Kompakt LED bútorvilágító lámpa

   LED típusa:

   SMD

   Kibocsátott fény:

   természetesfehér 4000°K

   Teljesítmény:

   30W

   Fényáram:

   ~4800 lm

   Fényhasznosítás:

   160 lm/W

   Sugárzási szög:

   120°

   Búra anyaga:

   áttetsző fehér műanyag

   Keret anyaga:

   fehér műanyag

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Energia besorolás:

   A++

   Színvisszaadási index:

   >80

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   nem vízálló (beltéri)

   Élettartam:

   ~30 000 óra

   Üzemi hőmérséklet:

   -20 ~ 45°C

   Méretek:

   1200 x 74,1 x 24,4 mm

   Garancia:

   5 év

   Tanusítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés