Új jelszó kérése
Termék részletek


LED bútorvilágító 60 cm 20W természetesfehér, fehér V-TAC

Raktárkészlet: NINCS
LED bútorvilágító 60 cm 20W természetesfehér, fehér V-TAC
 • LED bútorvilágító 60 cm 20W természetesfehér, fehér V-TAC
3 556 Ft
Nincs raktáron

LED bútorvilágító 20W

Természetesfehér fényű (4500°K)

V-TAC 4991

A LED bútorvilágítók egyszerű és kompakt megoldást kínálnak világítási igényeinknek akár a konyhában, gardróbban vagy egyéb helységben, de remek megoldása lehet bútorok, polcok megvilágításának is.

 • A "Super Slim" vékony kialakításának köszönhetően bárhol elhelyezhető anélkül, hogy megjelenése zavaró lenne. A lámpatest mindössze 2,5 cm vastag így nem "lóg" be a megvilágítandó területre.

  Ideális megoldása lehet konyhapultok munkaterületének egyszerűen kivitelezhető megvilágítására, gardróbszekrények, polcok megvilágítására, de kompakt kialakításának és nagy fényerejének köszönhetően akár általános világítási célokra is remekül használható.

  Ez a 20W-os LED bútorvilágító a hagyományos 100W-os fényforrásnak megfelelő fényerőt biztosít.

  A bútorvilágító beépített tápegységet tartalmaz, így elhelyezésénél nem kell annak külön helyet kialakítani. A lámpatest a 230V-os elektromos bekötéshez kb. 45 cm kábellel rendelkezik, melyet - mivel a lámpatest nem tartalmaz kapcsolót - javasolt kapcsolt (villanykapcsoló utáni) hálózatra kötni.

  FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk minősített szakemberre!

  A LED Bútorvilágítónak a kompakt kialakításon kívül nagy előnye a viszonylag nagy felületű, egyenletes, homogén fénykibocsátás, melynek elenyésző az árnyékképzése.

   

  A LED bútorvilágítók főbb jellemzői:

   

  • Kiváló hatékonyság: a LED bútorvilágítók a LED technológia alacsony fogyasztásának köszönhetően akár 80%-al kevesebb áramot fogyasztanak mint a hagyományos fényforrások.
  • Kompakt méret: a LED bútorvilágítók vastagsága mindössze 2,5 cm. Ez lehetőséget biztosít olyan helyekre történő beépítésre is, ahol a kialakításból adódóan kevés hely maradt hagyományos lámpatestek használatára.
  • Diszkrét megjelenés: a LED bútorvilágítók a konyhapult fölé felszerelve szolidan meghúzódnak a konyhaszekrény alján, vagy akár egyéb bútorok, szekrények, gardróbok polcai, akasztói felett, biztosítva a szükséges megvilágítást. 
  • Takarékos üzemelés: a LED technológiának köszönhetően az üzemeltetési költségek hatékonyan csökkenthetők, összevetve a hagyományos világítási megoldásokkal, akár 80% energiamegtakarítás is elérhető. Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel, vagy bútorok, gardróbok esetén nyitásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Komplett szett: a LED bútorvilágítók beépített tápegységgel kerülnek forgalomba, így nem kell hozzájuk külön működtetőt beszerezni.
  • Egyszerű felszerelés: a LED bútorvilágítók felszerelése igen egyszerű. A lámpához mellékelt két rögzítőlemez felcsavarozását, valamint a megfelelő  elektromos bekötést követően a lámpatestet csak fel kell pattintani a tartólemezekre.
   FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk szakemberre!
 • Raktárkészlet
  NINCS
 •  

   Kialakítás:

   Kompakt LED bútorvilágító lámpa

   LED típusa:

   SMD

   Kibocsátott fény:

   természetesfehér 4500°K

   Teljesítmény:

   20W (hagyományos 100W-nak megfelelő)

   Fényáram:

   ~1600 lm

   Sugárzási szög:

   110°

   Búra anyaga:

   áttetsző fehér műanyag

   Keret anyaga:

   fehér alumínium

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Energia besorolás:

   A+

   Színvisszaadási index:

   >80

   Tápfeszültség:

   220~240V (AC)

   Védelem:

   nem vízálló (beltéri)

   Élettartam:

   ~20 000 óra

   Üzemi hőmérséklet:

   -20 ~ 45°C

   Méretek:

   600 x 75 x 25 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanusítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés