Új jelszó kérése
Termék részletek


LED T8 bútorvilágító 60 cm 10W alu természetesfehér V-TAC

LED T8 bútorvilágító 60 cm 10W alu természetesfehér V-TAC
 • LED T8 bútorvilágító 60 cm 10W alu természetesfehér V-TAC
 • LED T8 bútorvilágító 60 cm 10W alu természetesfehér V-TAC
4 064 Ft

LED bútorvilágító 10W

Természetesfehér fényű (4500°K)

V-TAC 5072

A LED bútorvilágítók egyszerű és kompakt megoldást kínálnak világítási igényeinknek akár a konyhában, gardróbban vagy egyéb helységben, de remek megoldása lehet bútorok, polcok megvilágításának is.

 • A keskeny kialakításának és egyzerű felszerelhetőségnek köszönhetően bárhol könnyedén elhelyezhető anélkül, hogy megjelenése zavaró lenne.

  Ideális megoldása lehet "szoknyával" rendelkező konyhai felsőszekrények alatti munkaterületek egyszerűen kivitelezhető megvilágítására, gardróbszekrények, polcok megvilágítására, de kompakt kialakításának és megfelelő fényerejének köszönhetően a hagyományos szabadon sugárzó fénycsöves lámpatesteket is kiválthatja, vagy akár általános világítási célokra is remekül használható.

  Ez a 10W-os LED bútorvilágító a hagyományos 70W-os fényforrásnak megfelelő fényerőt biztosít.

  A bútorvilágító beépített tápegységet tartalmaz, így elhelyezésénél nem kell annak külön helyet kialakítani. A lámpatest a 230V-os elektromos bekötését a rajta található sorkapocs segítségével valósíthatjuk meg, melyet - mivel a lámpatest nem tartalmaz kapcsolót - javasolt kapcsolt (villanykapcsoló utáni) hálózatra kötni.

  FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk minősített szakemberre!

  A LED Bútorvilágítónak a kompakt kialakításon kívül nagy előnye a viszonylag nagy felületű, egyenletes, homogén fénykibocsátás, melynek elenyésző az árnyékképzése.

   

  A LED bútorvilágítók főbb jellemzői:

   

  • Kiváló hatékonyság: a LED bútorvilágítók a LED technológia alacsony fogyasztásának köszönhetően akár 80%-al kevesebb áramot fogyasztanak mint a hagyományos fényforrások.
  • Kompakt méret: a LED bútorvilágítók szélessége mindössze 2,5 cm. Ez lehetőséget biztosít olyan helyekre történő beépítésre is, ahol a kialakításból adódóan kevés hely maradt hagyományos lámpatestek használatára.
  • Diszkrét megjelenés: a LED bútorvilágítók a konyhapult fölé felszerelve szolidan meghúzódnak a konyhaszekrény alján, vagy akár egyéb bútorok, szekrények, gardróbok polcai, akasztói felett, biztosítva a szükséges megvilágítást. 
  • Takarékos üzemelés: a LED technológiának köszönhetően az üzemeltetési költségek hatékonyan csökkenthetők, összevetve a hagyományos világítási megoldásokkal, akár 80% energiamegtakarítás is elérhető. Mivel a LED technológia - ellentétben az egyéb energiatakarékos fényforrásokkal - kevésbé érzékeny a fel-lekapcsolásokra, továbbá bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt biztosít, remekül társítható különböző, pl. mozgásérzékelővel, vagy bútorok, gardróbok esetén nyitásérzékelővel kombinált világítási rendszerekben is.
  • Komplett szett: a LED bútorvilágítók beépített tápegységgel kerülnek forgalomba, így nem kell hozzájuk külön működtetőt beszerezni.
  • Egyszerű felszerelés: a LED bútorvilágítók felszerelése igen egyszerű. A lámpához mellékelt két rögzítőlemez felcsavarozását, valamint a megfelelő  elektromos bekötést követően a lámpatestet csak fel kell pattintani a tartólemezekre.
   FIGYLEM! Az elektromos bekötést csak áramtalanított vezetéken szabad elvégezni. Lehetőség szerint a bekötést bízzuk szakemberre!
 •  

   Kialakítás:

   Kompakt LED bútorvilágító lámpa

   LED típusa:

   SMD

   Kibocsátott fény:

   természetesfehér 4500°K

   Teljesítmény:

   10W (hagyományos 70W-nak megfelelő)

   Fényáram:

   ~900 lm

   Sugárzási szög:

   120°

   Búra anyaga:

   áttetsző fehér műanyag

   Keret anyaga:

   alumínium

   Fényerőszabályzás:

   nem

   Sorolható:

   nem

   Beépített kapcsoló:

   nincs

   Energia besorolás:

   A+

   Színvisszaadási index:

   >80

   Tápfeszültség:

   85~265V (AC)

   Védelem:

   nem vízálló (beltéri)

   Élettartam:

   ~20 000 óra

   Üzemi hőmérséklet:

   -20 ~ 45°C

   Méretek:

   600 x 32 x 25 mm

   Garancia:

   2 év

   Tanusítványok:

   CE, EMC, RoHS

   

Webáruház készítés